Viisi Mongolian kansalaista pidätettiin taskuvarkauksista Bangkokissa ja Pattayassa

Bangkok, Pattaya -

Turistipoliisi ja maahanmuuttovirasto ovat pidätti viiden Mongolian kansalaisen ryhmän, joita epäillään turistien taskuvarkauksista Bangkokin ja Pattayan tärkeimmillä nähtävyyksillä.

Tutkinta alkoi 11. maaliskuuta sen jälkeen, kun kiinalainen turisti, rouva Sun Yueying (71), ilmoitti Nongpruen poliisille, että hänet varastettiin tutkiessaan Pattayan kelluvia markkinoita. Uhrilta varastettiin kukkaro, joka sisälsi 21,000 1,800 yuania ja XNUMX XNUMX Thaimaan bahtia.

Pidätysviranomaisten mukaan epäillyt toimivat ryhmissä. He etsivät ensin kohteita, avasivat salaa kohteiden laukut ja käyttivät sateenvarjoja salatakseen väärinkäytöksensä. Tutkinnassa ilmeni, että epäillyt ovat syyllistyneet vastaaviin rikoksiin useilla turistinähtävyyksillä, ostoskeskuksilla ja BTS Skytrain -asemilla Bangkokissa ja Pattayassa.

Turistipoliisin ja Immigration Bureaun yhteistyön ansiosta poliisi otti viisi Mongolian kansalaista kiinni hotellissa Bangkokin On Nut -alueella 23. maaliskuuta. Kolme epäillyistä, Naidan Nansalmaa (32), Gangzorig Avirmed (25) ja Amabold Dorikhorol (24), tunnistettiin Pattayan provinssin tuomioistuimen antaman pidätysmääräyksen alaisiksi. Kaikkien kolmen kerrotaan tunnustaneen rikokset ja osallisuutensa kiinalaisen turistin taskuvarkauksiin Pattayalla.

Viiden epäillyn viisumit on peruutettu, ja he ovat myös Thaimaasta mustalla listalla. Heidät on parhaillaan karkotusmenettelyssä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.