Massiivinen karjan salakuljetusoperaatio epäonnistui Thaimaan ja Myanmarin rajalla, 128 lehmää takavarikoitu

Tak-

Kello 1, 00. maaliskuuta 25, Tha Song Yangin poliisi ja asiaankuuluvat virastot pysäyttivät 2024 yksikön laittoman lehmän salakuljetuksen Thaimaan ja Myanmarin rajalla Tha Song Yangissa, Takissa.

Tha Song Yangin poliisi, vartijat ja asiaankuuluvat virastot partioivat Thaimaan ja Myanmarin rajalla yöllä. Havaittiin kuitenkin kahdeksan epäilyttävää lava-autoa, joissa oli 48 nautaa. Poliisi pysäytti asuntovaunun ja otti kiinni kahdeksan epäiltyä.

Toinen raportti oli poliisipartioyksiköiltä, ​​että ryhmä tuntemattomia henkilöitä yritti salakuljettaa 48 yksikön karjaa Thaimaan rajalle. Epäillyt kuitenkin pääsivät pakoon poliisin takaa-ajoa ja ylittivät Moei-joen jättäen karjan taakseen.

Pian toisen raportin jälkeen poliisi pysäytti toisen 32 yksikön karjan salakuljetusryhmän. Tämän seurauksena yli 128 lehmää takavarikoitiin ja 9 epäiltyä otettiin kiinni, poliisin mukaan.

Poliisin tutkinnan perusteella massiivinen karjan salakuljetusoperaatio koordinoi kahden agentin välillä Thaimaassa ja Myanmarissa. Epäillyillä oli kattavat suunnitelmat kuljetusreiteistä ja salakuljetuksesta poliisin pidätyksen välttämiseksi.

Poliisin raportin mukaan epäillyt tunnustivat poliisille saaneensa 4,000 XNUMX bahtia jokaisesta salakuljetusmatkasta lehmien kuljettamiseksi Keski-Thaimaahan. Epäillyt eivät paljastaneet tarkkaa sijaintia lehmät vietiin.

Aluksi poliisi vei kaikki epäillyt Tha Song Yangin poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten ja lupasi saattaa asianosaiset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.