Kiinteistö: Upea aloitusbaari, saatavana Soi Yamatossa

Pattaya Property - omista aloituspatukka Soi Yamatolla! Täysin varustettu televisioilla, ilmastointilaitteilla, myyntipistejärjestelmällä ja äänijärjestelmällä. Plus 2 makuuhuonetta yläpuolella omistajan asuntoja tai henkilökuntaa varten.

Tarkat kiinteistön tiedot TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers tiedusteluihin, ei Pattaya Newsille.

Sponsoroitu kiinteistöilmoitus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/