Pathum Thanin katuammuskelutapauksessa kolme ihmistä loukkaantui, poliisi tutkii epäiltyjä

Pathumthani-

Klo 5, 40. maaliskuuta 24, Khlong Luangin poliisit saivat ampumisraportin, joka aiheutti kolme loukkaantumista Soi Thepkunchornissa, Khlong Luangissa, Pathum Thanissa.

Khlong Luangin poliisi ja hätäpalvelut lähetettiin tapahtumapaikalle, ja ne löysivät kolme uhria, jotka julkisesti tunnistettiin vain Mr. Teeraphaniksi, 20, hra Nawaminiksi, 22, ja toisen henkilön, jonka nimeä poliisi ei salannut kokonaan.

Ensiapuryhmät antoivat ensiapua ennen kuin kaksi uhreista siirrettiin Thammasatin yliopistolliseen sairaalaan välitöntä hoitoa varten. Yksi uhreista sai vain hyvin lieviä vammoja, jotka eivät tarvinneet sairaalahoitoa, ja hänet saatettiin Khlong Luangin poliisiasemalle poliisikuulusteluja varten.

Poliisitutkinnassa rikospaikalla poliisi löysi seitsemän 9 mm:n luodin ammusta ja luodin jälkiä sedanin kuljettajan ikkunasta ja moottoripyörästä. Oikeuslääkärit keräsivät sormenjäljet ​​ja tutkivat luodin liikeradan rikospaikalla todisteena.

Poliisin raportin mukaan tapahtumapaikkana olevan asunnon omistajan pojanpoika kertoi poliisille, että kaksi pääuhria istuivat talon edessä. Yhtäkkiä kaksi moottoripyörällä epäiltyä ampui heitä ennen pakenemista, kertoi yksi uhreista.

Talossa kerrottiin poliisin mukaan kokoontuneen säännöllisesti yli 10 henkilöä.

Aluksi poliisi keräsi paikallisen CCTV:n, joka osoitti kaksi rikoksesta epäiltyä. Poliisi lupasi tutkia tapausta löytääkseen rikoksistaan ​​vastuussa olleet henkilöt. Poliisi ei paljastanut ampumisen motiivia, TPN totesi Media.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.