Pattaya's Rage Ringside Cafe: Uusi aamunkoitto varhain nouseville ja kahvin ystäville

Pattaya, Thaimaa – Vilkas Pattayan kaupunki toivotti tervetulleeksi uuden kulinaarisen ja kuntoilukohteen avaamalla Ringside Cafe Pattayan. Varhaislintuja ja terveystietoisia asiakkaita palveleva kahvila on julkistanut muutetut aukioloajat, ja nyt asiakkaat ovat tervetulleita maanantaista lauantaihin klo 7-30.

Ringside Cafe Pattaya erottuu ainutlaatuisella ruokailu- ja kuntoilutilojen yhdistelmällä. Rakennuksessa on silmiinpistävä musta ja punainen sisustus, joka luo ilmapiirin, joka on sekä energisoiva että kutsuva. Asiakkaat voivat nauttia erilaisista ruoka- ja kahvivaihtoehdoista, jotka sopivat täydellisesti päivän alkuun tai tankkaamiseen treenin jälkeen.

Kahvilan erottaa sen integroitu uima-allasalue sekä kuntosali ja nyrkkeilyleiri Rage Fight Academyssa, jotka tarjoavat kokonaisvaltaisen kokemuksen niille, jotka haluavat ylläpitää kuntoaan. Halusitpa sitten ruokailla mukavassa ilmastoidussa huoneessa, josta on kaunis näköala uima-altaalle, tai nauttia rauhallisesta puutarha-alueesta, Ringside Cafe Pattaya tarjoaa tunnelman, joka sopii kaikkiin mieltymyksiin.

Jos olet kiinnostunut kokemaan tämän gastronomian ja hyvinvoinnin yhdistelmän, voit tiedustella Ringside Cafe Pattayaa numerosta 093 536 3387. Kahvila sijaitsee kätevästi osoitteessa Soi Thrappraya 15, ja se löytyy Google Mapsista navigoinnin helpottamiseksi.

Pattayan kehittyessä kaupungiksi, joka omaksuu erilaisia ​​elämäntapoja, Ringside Cafe Pattayasta on tulossa suosikkipaikka niin paikallisille kuin matkailijoillekin, ja se yhdistää ruokailu- ja kuntoilumaailmat innovatiiviseen ja kutsuvaan tilaan.

Lisätietoja ja kuvapyynnöt:
Ringside Cafe Pattaya
Puhelin: 093 536 3387
Sijainti: TÄÄLTÄ

Facebook: TÄÄLTÄ

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/