Pattayan krikettiklubi Ammutaan kaikkiin sylintereihin ja tuhotaan Aasian teknologiainstituutin krikettiklubi

Pattaya_

Pattaya Cricket Club eli PCC matkusti AIT-yliopistoon Pohjois-Bangkokiin paahtavana sunnuntaina 24. maaliskuuta jatkaakseen etsintöään Bangkokin krikettiliigan kakkossijalle. Joidenkin heikkojen suoritusten jälkeen tämä oli huippukriketti, jossa PCC saattoi ajoittaa mestaruuskilpailunsa täydellisyyteen.

Kenttä oli loistava 5 saaliita ja 2 ulosajoa ja keilailu oli erittäin taloudellista. Ainoastaan ​​AIT:n kapteenilla Chaitanya Baballa oli tarjottavaa, sillä hänen tiiminsä hävisi 87:llä 20 erässä. PCC:n vastaus oli nopea ja ratkaiseva: 92 pistettä ilman tappiota vain 8.5 ohituksella ja 10 wicket-voitolla.

Andy Emery suoritti heiton Chaitanyan kanssa erotuomareiden Robin Johnin ja Zeeshan Sahotran kanssa, jonka AIT voitti ja päätti lyödä ensimmäisenä. Kartikiye ja Haji avasivat AIT:lle ja Ryan avasi keilailun PCC:lle. Kartikye sai 4 ensimmäisen pallon, mutta toinen meni alas Luke Stokesin kurkkuun puolivälissä ja hän ryntäsi pois.

Andre Human oli siisti, ja Ryanin toinen toi myös palkintoja, kun Haji meni 1:lle, LBW matalalla pidetystä pallosta, 2 10:stä. Biplav ja Chaitanya tarjosivat vahvaa vastusta seuraaville 10 siirrolle, vaikka juoksunopeus oli aivan liian hidas 4.5 ja yli ja Habby pudotti hoitajan. Habby sai Chaitanyan rangaistuksen useilla rajoilla neljällä sekunnilla, kun AIT:n tahti oli mukava, joten Andy esitteli Steve Christien (Crunch) vasemman käden pyörityksellä 4. ohituksessa ja Max Burzlerin 10. ohituksessa.

Juoksuvauhti hidastui ja Crunch osui toisessa erässä, kun Chaitanya jäi kiinni debytantti Ben Walterin puolivälissä ja sai kunnianarvoisen 2:n, 28 54:lla. Biplav pysyi vauhdilla mukana yhdellä juoksulla viikossa.

Deepak Chowdaryn oleskelu rypyssä oli lyhyt, sillä Trevor Moolman nappasi hänen toisen pallonsa hyvin ankasta ja Crunchilla oli kaksinkertainen ovineito. 54 4:stä. Aditya Metta löi Maxia kalliista ylityksestä, mutta Max sai kostonsa, kun Aditya hiihtoi pallon kannen rajalle ja Habby nappasi hänet hyvin 15, 74 5 vastaan ​​14:ssä. 2 palloa myöhemmin Nithin hiihteli pallon, jonka Luke vaati hieman hätiköidysti, ja tajusi sitten, ettei se aio saavuttaa.

Hän juoksi pitkän, pitkän matkan ja sukeltaessaan eteenpäin nappasi pallon, 74 vastaan ​​6 ja pyörät putosivat AIT:lle. Se paheni. Kaksi palloa myöhemmin uusi lyöjä, Azhar Syed, joutui sekaan Biplavin kanssa, ja Luke juoksi ankkaan, 2 75:lle. Terry Pavia ja Ben ottivat keilailun haltuunsa eivätkä antaneet mitään periksi. Ben oli ajanut Sagar Rangasuranin Luken toimesta 7, 5 vastaan ​​80 9:ssä. Terry sai liikettä pois saumasta sekä myöhään swingin ja lopulta hylkäsi Biplavin, joka oli kestänyt 17 minuuttia ja 90 palloa tehdäkseen maalin 38.

Vivek Vinjamuri menetti myös keskimmäisen kantonsa Terrylle 20. sijassa, kun hän oli nostanut maalin puolustamattomaan 87:ään. Terry oli 2 7:stä, Crunch 2 8:sta, Max 2 19:stä ja Ryan 2 23:sta; erinomainen keilailu, vaikka taas liian monta leveyttä (11).

Tämä osa ei kestä kauan. PCC avasi Luken ja Ryanin vastaan ​​Adityaa, jonka toinen pallo oli no-ball, jota seurasi extrat ja 2 Ryanilta, joten yksi kelvollinen pallo maksoi 6 juoksua eli 9% vaaditusta kokonaismäärästä. Aditya sai jonkin verran rangaistusta, kun Luke rikkoi rajoja, jotka sisälsivät 10 5s ja 4 4s, joten Aditya sijoittui luvuilla 6 ja 32 kolmesta siirrosta. Deepakin ainoa ylitys maksoi 0. Azhar voitti finaalin, 3., joka maksoi 14 juoksua ja antoi Luken ohittaa 8. Ottelu päättyi lukemiin 17 vastaan ​​50, kun Luke ja Ryan saivat massiiviset kuusi 92. Luke Stokes oli MotM 0:lla. ei ulos, 6 saaliita ja 20 ulosajoa.

BCL:n johtajat Asian Stars CC hävisivät viimeisen ottelunsa Kerala Strikers CC:lle ja sijoittuivat 12 pisteeseen. PCC, yhdellä ottelulla kädessään, voisi hiipiä 2. sijalle ylivoimaisen nettomäärän ansiosta.

PCC haluaa kiittää sponsoreita, Outback Baria, Magic Baria ja Pattaya Sports Clubia heidän tuestaan ​​ja avustaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/