Pattaya's Sky kimaltelee 300 dronilla Songkran-juhlan alkaessa

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya järjestää poikkeuksellisen spektaakkelin juhlistaakseen Songkranin, perinteisen thaimaalaisen uudenvuoden, alkua häikäisevällä Drone Light Show -näytöksellä. Terminal 21 Pattayan järjestämä tapahtuma lupaa olla loistava tapa aloittaa huhtikuu ja 21 päivää Songkran-tapahtumia ympäri maata 1. - 21. huhtikuuta.

Tapahtuman kohokohdat:

– 300 dronia nousee taivaalle muodostaen dynaamisia "Songkran-teemoja" ja kertomalla tarinoita korkealla Pohjois-Pattayan yläpuolella.
– Esitys alkaa 8. ja 00. maaliskuuta 29 klo 30 keskellä eloisaa ruokafestivaaleja, jossa on yli 2024 kioskia.
– Erikoisherkku musiikin ystäville, tapahtumassa kuullaan ilmaesityksiä neljän tunnetun yhtyeen säveliin.

Paikka ja aika:

– Päivämäärät: 29.–30
– Sijainti: Lentokonealue, Terminal 21 -ostoskeskus, Pattaya
– Aika: Esitykset alkavat klo 8 Sisäänpääsy on ilmainen.

Tämä tapahtuma on pakko nähdä, ja siinä yhdistyvät perinteiset Songkran-juhlat ja moderni drone-tekniikka luomaan unohtumattoman kokemuksen. Älä missaa mahdollisuutta todistaa tätä innovatiivista kulttuurin ja teknologian fuusiota Terminal 21 Pattayassa.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/