Puukkoa käyttävä mies pidätettiin Pattayassa

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Pattaya -

Pattayan viranomaiset ottivat kiinni isoa veistä käyttävän thaimaalaisen miehen sunnuntaina 24. maaliskuuta, kun hän oli aiheuttanut yleisen turvallisuuden uhan Soi Thap Phraya 12:ssa lähellä Pattaya Parkia.

Pattayan poliisiasema sai puolenpäivän aikaan ilmoituksen epäsiistyneestä miehestä, joka heilutti suurta veistä ja käyttäytyi virheellisesti. Viranomaiset menivät välittömästi mainittuun paikkaan ja toivat mukanaan myös tarvittavat mellakkavarusteet.

Saapuessaan viranomaiset kohtasivat paidattoman miehen, jolla oli iso veitsi kädessään. Kun mies huomasi lähestyvän poliisin, hän yritti paeta tien toiselle puolelle. Poliisi kuitenkin pysäytti hänet nopeasti läheisellä kujalla hotellin vieressä. Kiinnitysvälineitä käyttämällä he onnistuivat hillitsemään ja turvaamaan hänet.

Mies tunnistettiin myöhemmin Veerasak B:ksi, 38-vuotiaaksi Phichitin maakunnan asukkaaksi. Hänen kiinniottamisen jälkeen poliisit rauhoittivat herra Veerasakin ja veivät hänet säilöön Pattayan poliisiasemalle, jossa he dokumentoivat hänen rikkomuksensa.

Pattayan poliisi paljasti myöhemmin, että herra Veerasak asui hylätyssä rakennuksessa Soi Thap Phraya 12:ssa. He uskoivat, että hänen äkillinen epäsäännöllinen käyttäytymisensä saattoi johtua päihteiden käytöstä.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya
KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.