Pattayan Ramayana-vesipuisto avaa uusia lapsialueita juuri ajoissa Songkranille

Pattaya-

Ramayana Water Park, johtava vesiseikkailukohde Pattayassa, Thaimaassa, ilmoittaa innoissaan Ramayana Kids Kingdomin, maan suurimman lastenalueen, avaamisesta. Tässä uudessa lisäyksessä on suurin määrä liukumäkiä, mikä takaa parannetun hauskuuden perheille.

Ramayana Water Parkin toimitusjohtaja Andrea Galeazzi toteaa, että puisto on nyt Thaimaan perheystävällisin ja lasten saavutettavin vesipuisto. Yli 106 cm pitkät lapset voivat nauttia kaikista liukumäistä, paitsi jännittävästä Freefall- ja Aqualoop-liukumäestä. Ramayana Kids Kingdom, jonka investointi ylittää 20 miljoonaa bahtia, tarjoaa ihastuttavan ympäristön perheille luoda iloisia muistoja.

Uudet vyöhykkeet Ramayana Kids Kingdomissa:

– Mermaid Lagoon: Sisältää neljä leveää, eloisaa liukumäkeä, jotka sopivat sekä vanhemmille että lapsille ja edistävät perheen välistä sidettä. Blue Pearl on erottuva nähtävyys, joka tarjoaa leikkisän kiipeilyhaasteen.
– Langa Town: Tämä 1–4-vuotiaille taaperoille räätälöity vesileikkialue sisältää lempeitä liukumäkiä ja neljä perheystävällistä leikityyliä, jotka asettavat etusijalle turvallisuuden ja mukavuuden. Pehmeät, pehmustetut pinnat ja termostaattiohjatut lämminvesialtaat lisäävät kokemusta.
– Rainbow Sky Walk: Uusi, kuiva kiipeilyalue, joka on valmistettu pehmeistä, joustavista köysistä ja tarjoaa innostavan korkean kävelyreitin lapsille ja vanhemmille.
– Hanuman Splash: Suosittu vesilinnoitusalue, jossa on seitsemän jännittävää liukumäkeä, interaktiivisia ominaisuuksia ja jättiläinen vesisäiliö keskipisteenä.

Aloittamisen kunniaksi Ramayana Water Park tarjoaa erikoistarjouksen: ilmainen sisäänpääsy alle 106 cm pitkille lapsille. Lisäksi kesäperhepaketti sisältää 4 lippua, 2 kaappia ja 500 bahtia puistoostoksille, kaikki vain 3,349 XNUMX bahtia.

Varauksia ja lisätietoja aktiviteeteista ja kampanjoista löytyy heidän verkkosivuiltaan osoitteessa Ramayana vesipuisto tai soita 033-005-929. Puisto on avoinna päivittäin klo 11-00 ja on suljettu joka keskiviikko. Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä PR-osastoon.

Nauti kuvistamme!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/