Koh Larn Pattayalla näkee tuhansia vierailijoita kuluneen viikonlopun aikana

KUVA: Mgronline

Pattaya -

Viehättävä Koh Larnin saari toivotti tervetulleeksi yli 5,000 6,000–XNUMX XNUMX vierailijaa viime viikonloppuna, koska saari on edelleen yksi suosituimmista turisteista.

Tämä vierailijoiden virta on saanut Pattaya Cityn lähettämään erityistyöryhmän henkilökuntaa auttamaan turisteja ja varmistamaan heidän mukavuutensa Koh Larnin ja mantereen välisissä kuljetuspaikoissa. Työryhmä arvioi, että viikonloppuisin Koh Larnille matkustaa yli 5,000 6,000–XNUMX XNUMX kävijää.

Lauttapaikoille on järjestetty myös golfkärryjä iäkkäiden matkailijoiden majoittamiseen.

Satamaviranomaiset ovat sijoittuneet laitureille valvomaan laivojen matkustamista. Sekä viranomaiset että veneiden käyttäjät katsoivat Koh Larnin jatkuvan suosion sen upean luonnonkauneuden ja kirkkaiden vesien ansioksi. Myös majoitusvaihtoehtojen saatavuus, mukaan lukien kotimajoitus, ja runsaat ravintolat houkuttelevat paljon turisteja myös arkisin.

Tämän tulvan hallitsemiseksi lautta-aikataulut on muutettu niin, että ne lähtevät 30 minuutin välein. Lauttahinnat pidetään myös noin 30 bahtissa per henkilö per matka huolimatta suuresta turistimäärästä.

KUVA: Mgronline
KUVA: Mgronline

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.