Tutustu valokuviin: Pattayan Holi-festivaali 2024 on suuri menestys

Pattaya-

23. maaliskuuta 2024 Pattayan pormestari Poramese Ngampiches avasi eloisan Holi-festivaalin Pattaya 2024. Tämä vuosittainen tapahtuma, jossa juhlitaan intialaisten ja thaimaalaisten sikhien yhteisöllisyyttä, pidettiin Pattayan keskustassa Chonburin maakunnassa.

Festivaali, jonka järjestää Thai-India Business Association Pattaya yhteistyössä Pattayan kaupungin, Indian Association Pattayan, Hindu Parichat Engineering Associationin ja Bharatiya Community Clubin (BCC) kanssa, järjestetään 22.-24. .

Holi-festivaali, joka merkitsee vuoden loppua, on iloinen tapahtuma, jonka juuret ovat hindujen perinteet. Sitä juhlitaan yli kaksi päivää maaliskuussa (neljännen kuun ensimmäisenä laskevana kuuna), jolloin ihmiset kokoontuvat heittämään toisiaan vastaan ​​värikkäitä jauheita, jotka symboloivat ystävyyttä ja iloa.

Festivaalialue oli jaettu kolmeen alueeseen: intialaisen keittiön näyttely, uskonnollisten tapahtumien ja pyhien esineiden kunnioittamisen vyöhyke sekä värijuhlille omistettu vilkas alue. Tapahtuma keräsi vilkkaasti turisteja, mikä lisäsi juhlatunnelmaa.

Intialaiseen ruokaan ja uskonnollisiin aktiviteetteihin keskittyneen festivaalin viimeinen päivä on tänään, sunnuntaina 24., vaikka mitään värienheittoa ei olekaan.

Nauti kuvista, paljon videoita löytyy Facebookistamme ja muu sosiaalinen media, kuten tämä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/