Pattaya Area Beachside -ravintola on tutkittu julkisten poijujen käytöstä istumapaikoina

Pattaya -

Rantaravintolaa Krathing Lai Beachillä Pattayan lähellä tutkitaan väitetysti yleisölle kuuluvien poijujen käytöstä tuoleina.

Paikalliset toimittajat vierailivat kyseisessä ravintolassa osoitteessa Soi Sukhumvit Pattaya 6 23. maaliskuuta 2024 saatuaan huolestuneilta kansalaisilta ilmoituksia epäilyttävästä toiminnasta. He havaitsivat, että ravintola näytti käyttävän suurta määrää muovisia poijuja, joita tyypillisesti käytettiin uimarajoille ja meriesteille, väliaikaisina tuoleina asiakkaille.

Poijut ovat toimittajien mukaan edelleen hyvässä kunnossa ja niitä tarjotaan siellä palveluita käyttäville ravintolan asiakkaille.

Toimittajat kertoivat myös nähneensä samanlaisia ​​poijuja varastoituna läheisessä pelastuskeskuksessa ja rannan rannikon kunnossapitolaitoksessa.

Ravintolan toimijoiden toiminta on saanut nettiläisiltä kehotuksia viranomaistoimiin, sillä poijut oletettavasti kuuluvat yleisölle, eikä niitä voida käyttää henkilökohtaiseen hyötyyn.

Valitusten jälkeen Manoch Nongyai, Pattayan kaupungin apulaispormestari, matkusti tarkastamaan ravintolan ja kertoi, että laitos todellakin käytti valtion omaisuutta omina tuoleinaan.

Manoch paljasti, että hän oli kehottanut yritysten omistajia palauttamaan kaikki väärin käytetyt poijut kunnalle. Hän lisäsi, että vaikka joissakin poijuissa oli merkkejä vaurioista, monet muut olivat edelleen käyttökelpoisia. Hän toisti, että valtion omaisuutta ei voida käyttää henkilökohtaiseen hyötyyn, koska se on sopimatonta ja laitonta.

Nongyai ei julkaissut ravintolan nimeä lehdistölle.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.