Pattaya on valmis isännöimään "Doraemon Run 2024 Thailand"

Pattaya -

Pattaya City vastaanotti virallisesti Doraemon-nuken, tulevan "Doraemon Run 2024 Thailand" -tapahtuman maskotin, sunnuntaina 24. maaliskuuta 2024.

Nukke merkitsi Pattayan osallistumista MCOTin järjestämän Doraemon Run -tapahtuman toisena isäntäkaupunkina. Luovutusseremonia pidettiin tänään klo 4-30 Bangkokissa.

Doraemon Run 2024 Thailand -kilpailun ensimmäinen vaihe pidettiin aiemmin sunnuntaiaamuna Krung Thep Aphiwatin keskusterminaalissa Bankokissa. Tapahtumaan, joka sisälsi 5 km ja 10 km sarjat, osallistui yli 4,000 juoksijaa.

Doraemon Run järjestetään viidessä paikassa eri puolilla Thaimaata. Pattaya isännöi kilpailun toisen osuuden 11. toukokuuta, ja mukana on ainutlaatuinen keskiyön juoksu Pattaya Beachillä.

Pattayan jälkeen tapahtuma siirtyy Yamo Fieldille Nakhon Ratchasimaan 14. heinäkuuta, joka sisältää sekä 5 km:n että 10 km:n vaihtoehtoja. Juoksijat voivat sitten osallistua luonnonkauniiseen Sapan Hin Public Parkin ja Vanhankaupungin alueen juoksuun Phuketissa 15. syyskuuta, jossa on jälleen 5 km ja 10 km matkoja. Doraemon Run -tapahtuman viimeinen osio järjestetään 23. marraskuuta Chiang Mai Night Safarilla Chiang Maissa sekä 5 km:n että 10 km:n kilpailuissa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.