Laiton Kratom-mehukauppa murrettiin Pattayan alueella, 1,801 XNUMX pulloa takavarikoitu

Bang Lamung -

Banglamungin hallintoviranomaiset ja asiaankuuluvat virastot tarkastivat 11. maaliskuuta 30 kello 22 laittoman myymälän, jossa myytiin kratom-mehua sekoitettuna energiajuomiin Banglamungissa, Chonburissa.

Hallintovirkailijoiden mukaan paikalliset ilmoittivat Damrongtham Centerille, että Soi Khao Talo Roadilla sijaitseva kauppa myi laittomasti kratommehua opiskelijoille ja alaikäisille.
Tutkinnan jälkeen kaupassa oli varastotila, jossa oli seitsemän suurta kratom-mehulla täytettyä kylmälaukkua. Seuraava huone muunnettiin valmistamaan ja sekoittamaan kratom-mehua eri ainesosien kanssa, kuten energiajuomien, yskänsiirapin ja muiden kanssa.


Yksi liikkeen työntekijöistä kertoi hallintoviranomaisille, että myymälä tuotti päivittäin lähes 20,000 XNUMX bahtia tuloja erilaisilla teini-makuilla.
Sillä välin 17-vuotias mies käveli tarkastuksen aikana kauppaan ostamaan kratom-mehua. Viranomaisten oli käskettävä häntä lähtemään, koska hän vaati ostamaan kratom-mehua hallintovirkailijoiden mukaan.
Aluksi hallintoviranomaiset takavarikoivat 1,801 XNUMX pulloa kratommehua todisteina ja lähettivät ne Pattayan kaupungin tutkintapoliisille jatkokäsittelyä varten.

Kauppaan osallistuneiden nimiä ei julkistettu Thaimaan medialle.

Kratom on laillinen Thaimaassa, mutta sitä ei saa sekoittaa muiden ainesosien kanssa tai myydä ilman Thaimaan FDA:n lupaa. Dekriminalisointi oli tarkoitettu pääasiassa omaan käyttöön kasvien luonnollisessa muodossa.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.