Bangkokin poliisi pelastaa pakettiauton kuljettajan hengen nopealla ensiavulla

Kansallinen-

23. maaliskuuta 2024 Bang Suen poliisit saivat ilmoituksen pakettiauton kuljettajasta, joka pyörtyi ohjauspyörän luona Kamphaeng Phet -risteyksessä, Chatuchakissa, Bangkokissa.

Pol. Sen. Sgt. Kamphaeng Phet -risteyksessä päivystävä majuri Kraisorn Phontan ryntäsi tapahtumapaikalle ja havaitsi pakettiauton kuljettajalla olevan heikko pulssi.

Pol. Sen. Sgt. Majuri Kraisorn ilmoitti tapauksesta hätäkeskukseen ja antoi ensiapua pakettiauton kuljettajalle käyttämällä risteykseen asennettua automaattista ulkoista defibrillaattoria (AED).

Pelastuslaitos saapui tapahtumapaikalle ja pystyi suorittamaan elvytystoimia, kunnes pakettiauton kuljettaja sai pulssinsa takaisin ennen kuin hänet siirrettiin Rajavithin sairaalaan Bangkokiin.

Poliisin raportin mukaan pakettiauton kuljettajan sukulaisen mukaan kuljettaja palasi tajuihinsa ja toipui täysin. Pakettiauton kuljettajalla, jonka nimeä poliisi ei julkistanut, kerrottiin aiheuttaneen synnynnäisiä sairauksia, riittämätöntä lepoa ja vaihtelevia sääolosuhteita, minkä vuoksi hän pyörtyi, kertoi pakettiauton kuljettajan sukulainen.

Poliisin nopea reagointi kuitenkin noudatti Bang Suen poliisiaseman päällikön politiikkaa, jossa korostettiin heidän velvollisuutensa auttaa ihmisiä ajoissa. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan poliisit olivat myös koulutettuja ensiapuhenkilöstöä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.