Turistipoliisi ja Kiinan konsulaatti tekevät yhteistyötä kiinalaisten turistien turvallisuuden parantamiseksi Pattayalla

Pattaya -

Turistipoliisi ja Kiinan konsulaatti Thaimaassa tekevät yhteistyötä parantaakseen Pattayassa vierailevien kiinalaisten matkailijoiden turvatoimia.

Torstaina 1. maaliskuuta 21 järjestettiin Tourist Police Division 2024:n ja Kiinan konsulaatin johtama tapaaminen, joka kokosi Pattayan lainvalvontaviranomaisten ja kaupungin hallinnon avainhenkilöt keskustelemaan matkailun turvallisuudesta erityisesti merenkulun aikana.

Tapaaminen pidettiin sen jälkeen, kun Kiinan konsulaatti lähetti Pattayaan valtuuskunnan arvioimaan turvallisuustoimenpiteitä Kiinan matkailun lisääntymisen vuoksi Thaimaan hallituksen poistaman viisumipakon kiinalaisilta vierailijoilta.

Kokouksessa keskityttiin turvallisuuden priorisoimiseen vesivirkistyksen aikana. Tämä sisältää lisää hengenpelastusasemia, hengenpelastajien sijoittamista turvavarusteineen ruuhka-aikoina klo 9–2 ja monikielisten turvallisuusvaroituskylttien lisäämistä rannalla. Hotelleja on myös ohjeistettu lisäämään hengenpelastajien määrää uima-alueilla hukkumisen estämiseksi.

Kiinan konsulaatti kiitti Pattayan sitoutumista matkailun turvallisuuteen. He paljastivat aikovansa edistää näitä toimenpiteitä Kiinassa kannustaakseen enemmän kiinalaisia ​​käymään Pattayassa.


=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.