Sattahip murtovaras murtautuu laivaston upseerin taloon ja hänet ammutaan

KUVA: ข่าวเมืองชล

Sattahip, Chonburi -

Sattahipin asunnonomistaja, joka on laivaston upseeri, ampui ja loukkasi epäiltyä murtovarkaa ennen aamunkoittoa 22. maaliskuuta 2024.

Sattahipin poliisi vastasi ryöstöilmoitukseen tänään kello 6. Tapaus sattui omakotitalossa Sukhumvit Roadilla Sattahipin alueella Chonburin maakunnassa.

Saapuessaan poliisi löysi loukkaantuneen epäillyn, 44-vuotiaan Mr. Methanee Phutthason, jonka uskotaan olevan murtovaras, talosta. Epäilty löydettiin toisesta kerroksesta, ja hänellä oli ampumahaava vasemmassa käsivarressa. Hänellä oli koko kasvonaamio yllään. Hänen vierestä löydettiin pussi, jossa oli varastettuja uskonnollisia patsaita.

Pelastustyöntekijät hoitivat epäiltyä ennen kuljetusta Somdet Phra Nang Chao Sirikit -sairaalaan jatkohoitoa varten.

Talon omistaja, 51-vuotias kapteeni Patthanasamit Nimrueang, Thaimaan laivaston 2. luokan ampuja, oli läsnä talossa. Hän kertoi ampuneensa epäiltyä suojellakseen omaisuuttaan.

Kapteeni Patthanasamit paljasti, että tämä oli itse asiassa seitsemäs murtoyritys hänen taloonsa tässä kuussa. Hän kohtasi epäillyt kuultuaan murtautumisyrityksen ja turvallisuutensa puolesta peläten ampui yhden laukauksen, kun epäillyt syyttivät häntä. Toinen epäilty onnistui pakenemaan talonsa viereiseen metsään.

Kapteeni Patthanasamit luovutti SIG P320 -pistoolin Sattahipin poliisille tutkittavaksi. Loukkaantuneesta epäillystä valmistellaan pidätysmääräystä, ja etsintä on meneillään toisen osallisen kiinni saamiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.