Police Raid Pattaya Vape Shop, takavarikoi sähkösavukkeita 5 miljoonan bahtin arvosta

Pattaya -

Virkamiehet kuluttajansuojavirastosta (OCPB) ja Banglamungin poliisi tekivät yhdessä ratsian Pattayalla torstaina myymälään epäiltynä, että myymälä myy laittomasti sähkösavukkeita, sähköisiä nesteitä ja muita niihin liittyviä laitteita.

21. maaliskuuta 2024 suoritettu ratsi kohdistui Or Derv -nimiseen kauppaan Soi Sukhumvit Pattaya 51, Nongpruen osa-alue, Banglamungin alue, Chonburin maakunta.

Viranomaiset saapuivat myymälään löytääkseen useita asiakkaita paikalla. Viranomaiset määräsivät välittömästi myynnin keskeyttämiseen ennen etsintä- ja takavarikkotoimia. Tämän seurauksena poliisi takavarikoi tavaroita, mukaan lukien yli 10,000 XNUMX kappaletta eri e-savukkeiden merkkejä, e-nesteitä ja niihin liittyviä laitteita. Näiden esineiden arvo oli Banglamungin poliisin mukaan noin viisi miljoonaa bahtia.

OCPB:n erityistoimintojen keskuksen apulaisjohtaja Lertsak Raktham paljasti, että operaatio johtui julkisista valituksista, joiden mukaan kauppa myy sähkösavukkeita alaikäisille. Myymälän omistaja, jota viranomaiset eivät tunnistaneet, joutuu syytteeseen lisätutkinnan jälkeen.

Sähkösavukkeet ovat tällä hetkellä laittomia Thaimaassa. Sähkötupakan ja niihin liittyvien laitteiden myynti, maahantuonti ja jopa hallussapito on kielletty. Tämä tiukka lainsäädäntö otettiin käyttöön vuonna 2014, vaikka tällä hetkellä sitä on yritetty purkaa useaan otteeseen. Poliisi väittää, että kielto auttaa suojelemaan ihmisten terveyttä, mutta vastustajat huomauttavat, että tavalliset savukkeet, alkoholi ja marihuana ovat tällä hetkellä laillisia Thaimaassa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.