Thai-junasta kadonnut nuori kanadalainen turisti löydettiin kuolleena laiturin alta Ratchaburista

Kansallinen-

Thaimaan poliisit saivat 10. maaliskuuta 30 kello 20 kadonneesta henkilöstä ilmoituksen rautatiepoliiseilta, koska nuori kanadalainen turisti katosi ollessaan Krung Thep Aphiwat-Chumphon-Kantang -pikajunassa numero 2024.

Kadonnut henkilö tunnistettiin julkisesti vain herra Ralphiksi, 26-vuotiaaksi kanadalaisturistiksi. Ralph oli matkustanut ystävänsä kanssa matkalla Chumphoniin. Kuitenkin hänen ystävänsä, jonka nimeä ei paljastettu lehdistölle, kertoi rautatiepoliisille, että Ralph katosi Mueangissa Ratchaburissa sen jälkeen, kun Ralph meni tupakoimaan portaikkoon.

Rautatiepoliisi ja Ratchaburin pelastusryhmät tutkivat rataa jalan, koska he uskoivat, että Ralph saattoi pudota junasta.
Ralphia ei kuitenkaan löydetty, kun Ralphia oli etsitty koko yön rautateillä Photharamin alueelta Mueangin alueelle.

Maaliskuun 21. päivänä Photharamin poliisit ilmoittivat, että paikalliset löysivät ulkomaalaisen ruumiin junalaiturin alta Photharamista Ratchaburista.
Poliisin tutkinnassa ruumiilla oli henkilökortti, joka oli tunnistettu Raliksiph, kadonnut henkilö. Ruumiissa oli vakava haava vasemmassa reidessä ja hankaumia kaikkialla kehossa.

Lisäksi kiskoradalta ja laiturin betonilohkolta löytyi verijälkiä. Pattaya News salasi hänen koko nimensä, kunnes hänen perheeseensä ja suurlähetystöönsä otettiin yhteyttä.


Aluksi poliisi teki oletuksen, että Ralph putosi kiskoille osuessaan vasemmalla jalallaan laiturin betonilohkoon. Tapahtumapaikalla oli rautatien rakennustyöt ja betoniharkot paljastuivat 50 senttimetrin päähän junasta ja alueella oli vähän tai ei ollenkaan valonlähdettä.

Uhri ei ehkä tajunnut ja osui vasempaan jalkaansa betoniharkkoon ja kaatui. Poliisi lisäsi lisäksi, että uhri yritti ryömiä lavan alle ja menetti suuren määrän verta ennen kuolemaansa.

Poliisi kuitenkin siirsi ruumiin ruumiinavaukseen tarkan kuolinsyyn selvittämiseksi ennen kuin se koordinoi suurlähetystön kanssa yhteydenottoa hänen perheeseensä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.