Nuori nainen Golf Caddy kuoli moottoripyörä-onnettomuudessa Chonburissa

KUVA: Siamrath

Na Jomtien, Chonburi -

Nuori nainen golfcaddy menehtyi traagisesti moottoripyörä-onnettomuudessa keskiviikkoaamuna 20. maaliskuuta Chonburin maakunnassa.

Tapaus sattui Nong Jap Tao – Khao Chi Chan -tiellä Na Jomtienin osa-alueella Sattahipin alueella.

Noin kello 8 Na Jomtienin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta ja reagoi välittömästi paikalle pelastusyksiköiden kanssa. Saapuessaan viranomaiset havaitsivat, että neljä henkilöä, kolme naista ja yksi mies, oli jo kuljetettu Wat Yannasangwararamin sairaalaan lievästi loukkaantuneena. Paikalla kuitenkin löydettiin Jutaratin, 30, ruumis, sukunimi salattu, ja hänellä oli vakava päävamma ja kallonmurtumia. Elvytysyrityksistä huolimatta hän kuoli myöhemmin vammoihinsa.

Raporttien mukaan vainaja oli Caddy golfkentällä Na Jomtienissa. Hänen vanhempansa ja sukulaiset saapuivat paikalle uutisen kuultuaan, ja he olivat surun ja surun vallassa.

Rouva Nonglak Jitjaikla, Khao Chi Chanin osapiirin varapormestari, paljasti silminnäkijöiden kertoneen hänelle nähneensä uhrin ajavan punamustalla Honda Wave -moottoripyörällä tietä pitkin. Naisen kerrotaan äkillisesti väistyneen ja törmäyksen kahteen muuhun moottoripyörään. Törmäys heitti vainajan useita metrejä alas tielle, jolloin hänen kypäränsä rikkoutui.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä ja haastattelee loukkaantuneita henkilöitä ja kerää todisteita selvittääkseen traagiseen menetykseen johtaneet tarkat olosuhteet.

KUVA: Siamrath
KUVA: Siamrath
Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.