Kuuluisa thaimaalais-belgialainen taiteilija valitti tekoälyllä muokatuista sopimattomista kuvista ja videoista

Kansallinen-

Klo 11, 00. maaliskuuta 19, thai-belgialainen naisartisti ja hänen asianajajansa tekivät Thai Technology Crime Suppression Division (TCSD) -osastolle valituksen, joka koski tuntematonta epäiltyä, joka editoi rivottomasti kuviaan ja videoitaan tekoälytekniikalla.

Uhri Violette Wautier, kuuluisa 30-vuotias thaimaalais-belgualainen taiteilija, paljasti julkisesti, että aiemmin epäilty muokkasi kasvonsa sopimattomiksi kuviksi ja videoiksi ja jakoi niitä online-alustoilla aiheuttaen huolta fanien keskuudessa. Violette väitti, että kuvien ja videoiden henkilö ei ollut hän.

Suojellakseen itseään Violette ja hänen asianajajansa ilmoittivat tapauksesta TCSD:lle ryhtyäkseen oikeustoimiin epäiltyä vastaan, joka väitti editoineen hänen kasvojaan tekoälyllä sopimattomissa kuvissa ja videoissa.

Naisena hän tunsi olonsa kamalalta ja oli huolissaan siitä, että ihmiset saivat väärän käsityksen. Lisäksi hän halusi myös lähettää viestin epäillylle sekä kuvia ja videoita jakaneille lopettamaan toiminta, koska se rikkoi Thaimaan lakeja.

Hänen kaltaistensa uhreiksi joutuneiden tulisi nousta puoleensa ja asettua oikeudellisiin toimiin rikkojia vastaan ​​Thaimaan lakien mukaisesti, Violette huomautti.

Aluksi tutkintaviranomaiset kuulustelivat uhria harkittavaksi todisteineen ennen kuin koordinoivat ja toimittivat asian esimiehen käsiteltäväksi jatkokäsittelyä ja määräystä varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.