Kiinteistö: Baari/Gentleman's Club myytävänä Soi Boomerangissa, hiljattain remontoitu

Pattaya – Loistava mahdollisuus omistaa aloitusbaari/Gentleman's Club Soi Boomerangissa! Hiljattain kunnostettu 30 paikkaisella, edullinen vuokra ja kaikki varusteet. Lisäksi 6 makuuhuonetta henkilökunnalle.

Tarkemmat tiedot TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers saadaksesi lisätietoja, ei Pattaya News.

Sponsoroitu kiinteistöposti.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/