Pattayan apulaispormestari luottavainen Bali Hai -laituri saa uuden katon ennen Songkrania

Pattaya -

Pattayan apulaispormestari Manoch Nongyai varmisti yleisölle, että Bali Hain laiturin kattorakennus valmistuu ennen Songkrania huhtikuussa.

Tiistaina 19. maaliskuuta apulaispormestari Manoch matkusti kaupunginvaltuuston jäsenten kanssa tarkastamaan käynnissä olevaa rakennusprojektia Bali Hain laiturilla. Hankkeessa on kaksi keskeistä osaa: laiturin vanhan rakenteen korjaaminen ja katon lisääminen kävelytien päälle.

Manochin mukaan laituria on käytetty vuosikymmeniä kymmenien tuhansien vierailijoiden majoittamiseen päivittäin. Tämän vuoksi laituri vaati korjauksia sekä paikallisten että turistien turvallisuuden varmistamiseksi. Kaupunki on ratkaissut nämä huolenaiheet palkkaamalla rakennusyhtiön työskentelemään laiturin alaosassa keskittyen sen rakenteellisten heikkouksien korjaamiseen.

Samaan aikaan laiturin kävelytien päälle rakennetaan 300 metriä pitkä katto suojaamaan turisteja auringolta ja sateelta. Manoch kuitenkin paljasti, että vaikka rakentaminen on ollut käynnissä jonkin aikaa, työntekijät kohtaavat haasteita, koska he voivat työskennellä vain alemmalla laiturilla, kun vuorovesi on alhainen.

Näistä haasteista huolimatta kattorakennus on valmistumassa, ja tukipylväät on jo asennettu. Apulaispormestari sanoi, että koko projektin odotetaan valmistuvan hyvissä ajoin ennen Songkrania, jotta vierailijat voivat nauttia hiljattain kunnostetusta laiturista ja katetusta kävelytiestä sesongin aikana.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.