Kolmoisampumatragedia Lopburissa: Epäilty pidätettiin pian sen jälkeen

Lopburi-

Klo 8, 30. maaliskuuta 20, Manao Wanin poliisi sai ammuskeluilmoituksen talosta Phatthana Nikhomissa Lopburissa. Seurauksena on, että uhreja oli kolme.

Phatthana Nikhomin hätäpalvelut ja Manao Wanin poliisit lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he löysivät kolme miestä makaamassa edelleen veren peitossa. Poliisi turvasi alueen todisteiden keräämiseksi ja alustavan ruumiinavauksen suorittamiseksi.

Uhrit tunnistettiin julkisesti herra Siprai Sophet, 54-vuotias talonomistaja, jonka ilmoitettiin myöhemmin kuolleeksi sairaalassa, kun häntä ammuttiin takaraivoon, herra Khomson Chaiyawat, 48-vuotiaan Siprain ystävä. , jota myös ammuttiin takaraivoon, ja Samratchai Kosungnoen, 28-vuotiaan Siprain ystävä, jonka ilmoitettiin myöhemmin kuolleeksi paikallisessa sairaalassa sen jälkeen, kun häntä ammuttiin kahdesti päähän ja rintaan.

Poliisi löysi Siprain ruumiin vierestä vasaran, jossa oli veritahroja ja Khomsonin ruumiin läheltä taskuveitsi.

Poliisin raportin mukaan epäilty tunnistettiin julkisesti Anuwat Thattaphongiksi, 34-vuotiaaksi Siprain vävyksi, jonka väitetään ampuneen kaikki kolme miestä kuoliaaksi. Epäilty pakeni tehtyään rikokset mustalla lava-autolla.

Wang Muangin poliisi kuitenkin nappasi nopeasti epäillyn poliisin tarkastuspisteellä ampuma-aseella, jota väitetään käytetyn rikosten tekemiseen. Epäilty saatettiin Manao Wanin poliisiasemalle kuulusteltavaksi.

Tuntematon paikallinen johtaja kertoi poliisille saaneensa kyläläiseltä ilmoituksen, että kuului neljä laukauksen ääntä. Sitten hän ryntäsi tarkastamaan kantelua ja löysi kaksi vakavasti loukkaantunutta ja yhden ruumiin ennen kuin teki ilmoituksen poliisille. Paikallinen johtaja lisäsi lisäksi, että Siprai käytti säännöllisesti taloaan paikallisten teini-ikäisten kokoontumispaikkana, huumeita ja alkoholijuomia.

Poliisin kuulustelussa epäilty Anuwat kertoi poliisille syyllistyneensä rikoksiin raivoissaan. Poliisin raportin mukaan Anuwat riiteli aiemmin kiivaasti vaimonsa kanssa tapahtumapäivänä ja ampui taivasta kahdesti.

Anuwat vieraili myöhemmin Siprain talossa papaijaa hakemassa, mutta Siprai puhui hänelle loukkaavalla tavalla, mikä sai Anuwatin suuttumaan entisestään. Anuwatilla oli henkilökohtaista kaunaa Sipraille, koska hän oli väitetysti huumeriippuvainen ja pyysi usein rahaa vaimoltaan. Kun Siprai ei saanut rahoja, hän sitten uhkasi Anuwatin muita perheenjäseniä Anuwatin mukaan.

Anuwat totesi lisäksi, että Siprai käytti vasaraa käynnistääkseen hyökkäyksen ensin ja hänen kaksi ystäväänsä nauroivat, mikä sai hänet raivostumaan entisestään. Anuwa ampui heidät kuoliaaksi ja kiisti osallisuutensa laittomiin aineisiin, poliisiraportin mukaan.

Aluksi Anuwatia vastaan ​​asetettiin ankarat syytteet tahallisesta muiden henkilöiden tappamisesta ja muista asiaan liittyvistä rikoksista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.