Pheu Thai -puolueen johtaja keskustelee Thaimaan ja Kambodžan suhteista ja ASEAN-matkailuyhteistyöstä Kambodža-vierailun aikana

Kansallinen-

18. maaliskuuta 2024 Pheu Thai -puolueen johtaja Paetongtarn Shinawatra johti puolueen toimeenpanevan komitean vierailulle Kambodžaan poliittisiin keskusteluihin maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi.

Paetongtarn totesi, että hän on hallitsevan puolueen Pheu Thai -puolueen johtajana sitoutunut työskentelemään Kambodžan kansanpuolueen ja sen merkittävien jäsenten, Kambodžan entisen pääministerin Hun Senin ja Kambodžan nykyisen pääministerin Hun Manetin kanssa, joka on onnistunut. hänen isänsä Hun Senin, parantaakseen Thaimaan ja Kambodžan suhteita.

Osapuolilla oli aikaisempi suhde entisen pääministeri Thaksinin hallituksen ajalta, mikä oli tärkeä yhteistyön kehittämisessä maiden välillä.

Paetongtarn keskusteli erilaisista mekanismeista, joilla edistetään vaihtoa ja helpotetaan kommunikaatiota maiden välillä erityisesti talouden, kaupan, investointien, kulttuurin ja matkailun aloilla. Thaimaalla ja Kambodžalla oli kulttuurisia ja historiallisia siteitä, joita voitiin hyödyntää matkailun houkuttelemiseksi alueelle yhdessä.

Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin osallistui aiemmin ASEAN-huippukokoukseen ja käynnisti ASEAN Drive Tourism -hankkeen, jonka tavoitteena on edistää yhteistä matkailua "6 Countries One Destination" -konseptilla Thaimaan, Kambodžan, Laosin, Malesian, Vietnamin ja Myanmarin välillä. Olemme keskustelleet tästä ehdotuksesta pitkään täällä viime kuussa.

Toteutuksen odotettiin alkavan pian ASEAN Drive Tourism -projektin tukemiseksi, Paetongtarn huomautti.

Paetongtarn keskusteli myös strategioista, joilla hallitusta tuetaan neuvotellessa lentoyhtiöiden kanssa Kambodžan ja Thaimaan välisten lentojen määrän lisäämiseksi ja lentolippujen alentamiseksi, mikä olisi ratkaisevaa ulkomaisten matkailijoiden houkuttelemisessa ja helpottamisessa molemmista maista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.