Lukuisat kiinalaiset turistit loukkaantuivat bussi-onnettomuudessa Chonburissa

KUVA: Topnews

Chonburi -

Chonburin moottoritiellä tapahtuneessa törmäyksessä 26 kiinalaista turistia loukkaantui tiistai-iltapäivänä 19. maaliskuuta 2024.

Onnettomuus tapahtui noin kello 4 lähellä kilometriä 30 + 65 Bangkokiin saapuvalla kaistalla Mueangin alueella Chonburin maakunnassa.

Paikallinen pelastusryhmä vastasi paikalle tiepoliisin kanssa. He löysivät valkoisen bussin, jonka etuosa oli vaurioitunut. Bussi oli törmännyt valkoisen 18-pyöräisen Hino-auton takaosaan.

Kaikki bussissa olleet 26 matkustajaa, ryhmä kiinalaisia ​​turisteja, saivat erilaisia ​​vammoja. Vammojen laajuutta ei lehdistölle paljastettu, mutta uhrit (9 miestä ja 17 naista) kuljetettiin nopeasti paikallisiin sairaaloihin.

Viranomaiset tutkivat parhaillaan onnettomuuden syytä ja keräävät lausuntoja sekä loukkaantuneilta matkustajilta että linja-auton kuljettajalta. Oikeustoimia mahdollisesti käynnistetään tutkinnan tulosten perusteella.

KUVA: Topnews
KUVA: Topnews

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.