Pattaya valmistautuu Holi-festivaalin juhliin tänä viikonloppuna

KUVA: Wikipedia

Pattaya -

Pattaya City valmistautuu värikkääseen Holi-festivaaliin, joka tunnetaan myös nimellä "Festival of Colors", joka on suunniteltu pidettäväksi 23.–24. maaliskuuta 2024.

Kokous, jota johti Kritsana Boonsawat, Pattayan apulaispormestari, pidettiin Pattayan kaupungintalolla maanantaina 18. maaliskuuta tapahtuman valmistelemiseksi. Keskusteluihin osallistuivat Thai-Intian Business Association Pattayan edustajat ja asiaankuuluvat viranomaiset.

Kokouksessa keskityttiin festivaalin ohjeiden viimeistelyyn, osallistujien mukavuuden ja turvallisuuden tärkeysjärjestykseen. Tämä vuotuinen hindufestivaali, jota vietetään perinteisesti kaksi päivää maaliskuussa, sisältää osallistujat leikkisästi roiskumaan toisiaan värillisellä jauheella tai vedellä, kuten Thaimaan Songkran-festivaali.

Holi-festivaali on hauska tilaisuus, jota vietetään aamusta puoleenpäivään. Tapahtuma järjestetään 23.-24. maaliskuuta klo 2 Central Pattaya Beachillä, ja siinä on myös intialainen ruokamessu.

Festivaalin pääväriosuus on 23. maaliskuuta noin klo 4-8 Central Klangin alaosassa ja The Pattaya News on paikalla!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.