Sattahipissa jäi kiinni 5 laitonta öljyä kuljettavaa alusta

Sattahip, Chonburi -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi takavarikoi viisi alusta, joiden epäillään kuljettaneen yli 400,000 XNUMX litraa salakuljetettua öljyä Thaimaanlahdella lähellä Sattahipia Chonburissa.

Suuri operaatio suoritettiin 19. maaliskuuta 2024, ja siihen osallistuivat Thaimaan kuninkaallisen poliisin eri lainvalvontaosastot. Alukset sijaitsivat noin 100 merimailin päässä Sattahipin piirin rannikosta Chonburin maakunnassa.

Operaation yhteydessä löydettiin viisi alusta, joiden epäillään kuljettaneen yli 400,000 XNUMX litraa salakuljetettua öljyä. Tuntematon määrä aluksissa olevia epäiltyjä pidätettiin ja luovutettiin Sattahipin poliisiasemalle oikeudenkäyntiä varten.

Polin mukaan. Kenraali Kraiboon Thaudsong, Fuel Crime Suppression Centerin johtaja, Thaimaan kuninkaallinen poliisi työskentelee aktiivisesti purkaakseen laittoman öljykauppaverkoston Thaimaanlahdella. Tähän sisältyy myös tähän laittomaan toimintaan osallistuneiden rahoittajien ja muiden vaikutusvaltaisten henkilöiden tunnistaminen ja kiinniottaminen.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.