Kuolemaan johtanut onnettomuus, jossa Bangkok-Bueng Kanin linja-auto kuljetti 44 matkustajaa, kaksi kuoli ja useita loukkaantui Nakhon Ratchasimassa

Nakhon Ratchasima-

Pho Klangin poliisi sai 2. maaliskuuta 10 kello 19 kuolemaan johtaneen onnettomuusilmoituksen Bangkok-Bueng Kan -linja-autosta, joka kuljetti 2024 matkustajaa valtatiellä nro 44 Mittraphap Road, Mueang, Nakhon Ratchasima.

Pho Klanin poliisi ja pelastuspalvelu ryntäsivät onnettomuuspaikalle ja löysivät kaksikerroksisen ilmastoidun Lotus Phibul Tours Co. Ltd.:n linja-auton, joka oli törmännyt yläpuolella olevaan liikennemerkkiin ennen kuin menetti hallinnan ja kaatui sivuttain.

Poliisin raportin mukaan yli 44 matkustajaa sai vakavia tai lieviä vammoja, mukaan lukien 32 thaimaalaista ja 12 laosista. Pelastuslaitos antoi ensiapua ennen kuin haavoittuneet siirrettiin läheisiin sairaaloihin.

Kuitenkin kaksi ruumista löytyi linja-auton alta, myöhemmin selvisi, että he olivat linja-auton ensimmäinen ja toinen kuljettaja. Poliisin raportin mukaan nosturi käytettiin nostamaan linja-autoa kahden valitettavan ruumiin hakemiseksi.

Alustavan tutkinnan jälkeen linja-auto oli poiminut matkustajia Bueng Kanista, jotka olivat matkalla Bangkokiin. Matkalla Bangkokiin linja-auto pysähtyi linja-autoterminaaliin 2, Nakhon Ratchasima, lyhyelle tauolle ennen kuin joutui onnettomuuteen valtatiellä nro 2 Mittraphap Roadilla.

Pho Klangin poliisi paljasti julkisesti, että tiellä oli mutka, jonka vuoksi linja-auto menetti hallinnan ja törmäsi yläpuolella olevaan liikennemerkkiin, mikä aiheutti vammoja ja uhreja.

Onnettomuuden tutkinta jatkui lehdistön ajan.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.