Pattaya Cricket Club rikkoi ennätyksen Marina Cricket Clubissa

Pattaya-

Ottelu pelattiin kuumana ja tuulisena iltapäivänä Horseshoe Pointissa 17. maaliskuuta. PCC:n (Pattaya Cricket Club) oli säilytettävä voittoputki pysyäkseen A-divisioonan neljän parhaan joukossa ja parantaakseen nettokäyntiään. He saavuttivat tämän tyylikkäästi seuraennätyksellä 4 vastaan ​​284, kun Luke Stokes 4 ei poistunut, ja 139 Andre Humanilta ennätyskumppanuudella 83, mutta kaikki ei haisi ruusuilta, koska oli erittäin huonoa keilailua ja huonoa keilailua ja jälleen kerran. , aivan liikaa lisävarusteita.

Andy Emery, ensimmäisessä ottelussaan kapteenina, johti heiton Kandeeban Balasubramanianin kanssa, ja tuomari Clive Rogerson todisti. Andy voitti heiton ja päätti lyödä. PCC avasi Luke Stokesin ja Ryan Driverin kanssa, kun taas Marina CC avasi keilailuhyökkäyksensä Sokrateen ja Kritanin kanssa. Vain 2 pois ensimmäisestä erästä Sokrateksen tarkalla keilailulla, mutta juoksuja alkoi pian virrata rajoista.

Ryan oli saavuttanut 18:n neljänneksellä yli, mutta sisään swinging yorker Kirtanista poisti hänen keskimmäisen kantonsa, mikä toi Mike Geritsin rypylle. Luke säilytti suurimman osan lyönnistä, kun hän osui viisi 4s Bhanusta yhdellä ylityksellä, ja pisteet nousivat 6:een 65. ylityksessä, kun Mike sai yläreunan ja Bhanu nappasi hänet kahdella Sammylla.

Andre Human liittyi Lukeen ja verilöyly alkoi. Molemmat lyöjät pelasivat mitatun pelin, mikä tahansa kolikkopelissä osui maasta, kun Luke osui seitsemän 4s:tä ja 14 myrskyisää 6:ta. Sata saavutettiin 11. yli ja 155 juomat 15.. Tasainen nopeus 10 juoksua plus per ylitys säilyi, kun PCC ohitti 20. ylityksen 214:llä 2:lla. Andren panos päättyi, kun Sadish nappasi hänet pitkään rajalta Muralin edustalla erinomaisella 83:lla. Habby Singh tuli ulos viimeiset 4 kierrosta ja liittyi Luken kanssa run-festiin, kun sekä Sokrates että Sadish saivat enemmän rangaistusta.

Habby heitti korttinsa pois villillä swingillä viimeisellä pallolla, ja Sadish heitti hänet 24:lle, jolloin Luke sai upean 139:n ilman ja PCC oli 285 4:llä.

Marina CC:llä oli edessään hirveä tehtävä, mutta PCC yritti tehdä sen heille mahdollisimman helpoksi. Sokrates ja Murali avasivat lyöntivuoron Marinalle, kun taas Ryan ja Andre avasivat keilailun PCC:lle. Wicketkeeper, Jainish Parikh, pudotti Muralin Ryanin ensimmäiseltä ohi ja Habby pudotti Sokrateksen Andrein ensimmäiseltä. Ei hyvä alku. Murali meni 5 pian sen jälkeen, kun Andre keilahti 4. yli 14 1, mutta Logeshwaran loi hyvän kumppanuuden Sokrateksen kanssa, joka kesti useiden menetettyjen saaliiden vuoksi 12. ylijäämiseen asti 86:ssa.

Sokrates puolusti tiukkaa juoksua, ja Logeshwaran kieltäytyi jättämästä ryppyään. Loppuu 25:lle, Terry Pavia. Pyörät alkoivat pudota Marinalle tässä vaiheessa, kun Logeshwaran oli ulkona Terryn seuraavassa erässä. Mike nappasi hänet erittäin vakaalla 52:lla 97:llä 3:lla 14:nnessä ja juomat otettiin aikaisin. Ainakin PCC oli alkanut saada kiinni. Lyhyt tauko ei auttanut Marinaa.

Bhanu, 5, poistui nopeasti, kun hän löi Miken halkeilevaa neliöleikkausta pisteeseen, jossa Luken turvalliset kädet nielaisivat sen ja Kandeeban kaatui, kun Habby iski ensimmäisellä kierroksella 9. Habbyn seuraava pallo poisti Samyn kultaisesta ankasta , LBW ja Marina yhtäkkiä 110 6:lla. Sadish teki urhoollisen kannan, jossa useita onnellisia reunoja lensivät maalivahtin yli, lipsahtivat tai vain jäivät alle, mutta hän menetti edelleen kumppaneita.

Kutralingham ja Marswa juoksivat hyvin harvoin, kun Trevor Moolman nappasi perässä ja Habby sai toisen LBW-päätöksen. 124 8:lle 20. yli. Max onnistui saamaan pallon kiinni, mutta se oli vapaa osuma yhdestä Habbyn no-pallosta. Max oli kuitenkin pian parrasvaloissa, kun hän sai Kritanin Jainishin kiinni kannessa ja lopulta Sadishin 40:llä Ryanin pitkältä rajalta. Marina CC hävisi 166:lla 2 pallolla ja PCC voitti 118 juoksulla. Habby oli ottanut 3 21:llä ja Mike 2 8:lla.

MotM oli Luke Stokes upealla 139 ei ulos.

Luke Stokes voitti ottelun miehen

PCC haluaa kiittää sponsoreita, Outback Baria, Magic Baria ja Pattaya Sports Clubia heidän tuestaan ​​ja avustaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/