Valtava tulipalo syttyy Sri Rachan kaatopaikalla

Sri Racha, Chonburi -

Palomiehet Sri Rachassa, Chonburissa, sammuttivat suuren tulipalon, joka syttyi kaatopaikalla eilen 17. maaliskuuta 2024.

Kaatopaikka sijaitsee lähellä Sukhumvit Roadia Surasakin alueella. Srirachan kunnan palokunta ryntäsi sammuttamaan palon saatuaan ilmoituksen noin kello 10.

Paikalle saapuneet palomiehet havaitsivat liekkien nielaisevan suuren roskakasan ja savun nousevan taivaalle. Kaatopaikalla oli runsaasti puujätettä, mikä sai palon leviämään nopeasti. Palon torjuntaan käytettiin kuutta paloautoa, joiden hallintaan kului yli 30 minuuttia.

Paikallisen asukkaan, Mr. Jettiphat Somjain, 39, mukaan roskat olivat palaneet jonkin aikaa ja levinneet vasta, kun tuli pääsi ympäröivään puu- ja lehtijätteeseen.

Srirachan poliisiasema tutkii parhaillaan palon tarkkaa syytä. Henkilövahinkoja ei raportoitu, vaikka paksu savu näkyi useiden kilometrien päähän ja huolestutti useita asukkaita.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.