Kaksi ihmistä kuoli, neljä loukkaantui vakavasti tuhoisassa Sri Rachan auto-onnettomuudessa

Sri Racha, Chonburi -

Vakava auto-onnettomuus Sri Rachassa, Chonburissa, vaati kahden ihmisen hengen ja loukkaantui vakavasti neljä muuta 17. maaliskuuta 2024.

Tapaus sattui klo 2 Prapan risteyksessä tiellä nro 30, Laem Chabangiin johtavalla kaistalla. Pelastuslaitos ryntäsi paikalle löytääkseen tuhoisan näkyn.

Musta Toyota Vios -sedan löydettiin kaatuneena ja neljä loukkaantui. Kaikki olivat saaneet vakavia vammoja ja saivat välitöntä lääkärinhoitoa paikan päällä ennen kuin heidät kuljetettiin Laem Chabangin sairaalaan ja Vibharam Laem Chabangin sairaalaan. Traagisesti kaksi loukkaantuneista kuoli vammoihinsa myöhemmin. Heidän nimeään ja ikää ei voitu heti tunnistaa.

Harmaa Isuzu-lava-auto, jossa oli kaksi matkustajaa, Mr. Thanayut Damat, 24, ja rouva Kewalin Sriyod, 24, löydettiin myös vaurioituneena. Molemmat olivat myös loukkaantuneet.

Silminnäkijän, 33-vuotiaan Sathitpong Dapanomin mukaan sedan oli matkalla kohti risteystä, kun sen väitettiin jättäneen huomioimatta punaista valoa ja törmänneen Laem Chabangin satamaan suuntautuvalta rinnakkaiselta moottoritien kaistalta tulleeseen lava-autoon. Törmäys sai sedanin kääntymään, mikä johti kahteen uhriin ja useisiin vammoihin.

Viranomaiset tekivät alustavan tutkinnan paikan päällä ja keräsivät CCTV-materiaalia. Tarkempi tutkinta tehdään onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi, kun loukkaantuneiden tila on vakaa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.