Entinen ammattiampuja nappattiin Chiang Maissa tapahtuneen kuolemaan johtavan tulipalon jälkeen, jossa yksi ihminen kuolee ja yksi loukkaantui

Chiang Mai-

Klo 11, 40. maaliskuuta 15, San Kamphaengin poliisit saivat kuolemaan johtaneen ammuskeluilmoituksen Pa Phai-Super Roadilla, San Kamphaengissa, Chiang Maissa, mikä aiheutti yhden uhrin ja yhden vamman.

San Kamphaengin poliisi ja hätäpalvelut lähetettiin tapahtumapaikalle, ja he löysivät harmaan lava-auton syöksyneen kanavaan tien varrella. Pakettiauton sisällä kaksi uhria tunnistettiin vain herra Aek, 28, jota ammuttiin kuolemaan oikeaan silmään ja oikeaan olkapäähän yhteensä kolme kertaa, ja Mr. Nophasin, 41, jota ammuttiin vasempaan olkapäähän kerran. , poliisin raportin mukaan.

Valitettavasti lääkärit ilmoittivat uhrin Aekin kuolleeksi sen jälkeen, kun hänet oli siirretty Lanna-sairaalaan, ja poliisin raportin mukaan Nophasin oli parhaillaan sairaanhoidossa.

Oikeuslääkärit keräsivät todisteita rikospaikalta ja löysivät kuusi luodin ammusta. Poliisitutkinnan jälkeen poliisi onnistui jäljittämään epäillyn paikallisen CCTV:n avulla. Epäilty tunnistettiin julkisesti Mr. Rungroj Promsiriksi, 42-vuotiaaksi entiseksi ampumakilpailijaksi, joka ajoi valkoista lava-autoa tapahtumapäivänä.

16. maaliskuuta 2024 poliisi onnistui vangitsemaan epäillyn Rungrojin vuokrahuoneessa Saraphissa Chiang Maissa ja takavarikoi kaksi ampuma-asetta Chiang Main maakunnan tuomioistuimen pidätysmääräyksen mukaisesti.

Poliisin raportin mukaan epäilty kertoi poliisille, että hän oli tapahtumapäivänä päihtynyt ja ajoi ympäri kaupunkia. Kun hän oli risteyksessä, liikennelaatikon kohdalla, siellä oli ihmisen piirtämä hahmo, jonka jälkeen hän ampui hahmoa, koska hän uskoi sen katsovan häntä, Rungroj sanoi.

Sen jälkeen epäilty kertoi, että uhrit katsoivat häntä väärin, mikä sai hänet raivostumaan, minkä jälkeen hän raivosi uhreja ja ampui heitä aiheuttaen kuorma-auton syöksymisen kanavaan. Epäilty sitten meni alas ja ampui heitä yli 10 luodilla ja ajoi takaisin huoneeseensa Rungrojin mukaan.


Aluksi San Kamphaengin poliisi nosti Rungrojia vastaan ​​syytteen tahallisista murharikoksista. Raporttien mukaan Rungroj syyllistyi ampuma-aseisiin liittyviin rikoksiin vuonna 2023, kun paikalliset kertoivat, että hän ampui usein taivasta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.