Yolorun 2024 Pattayassa on valtava menestys, jossa on juoksijoita kaikkialta maailmasta

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattaya toivotti urheilijat monista maista tervetulleeksi Yolorun 2024 -juoksukilpailuun, joka pidettiin tänään 17. maaliskuuta 2024.

North Pattaya Roadilla Fairtex Gymillä järjestettävässä tapahtumassa oli 5 km ja 10 km kilpailuja, joiden tarkoituksena oli edistää Pattayan ja sen lähialueiden matkailua.

Tapahtuma toivotti tervetulleeksi urheilijat Malesiasta, Hongkongista, Singaporesta ja Thaimaasta, ja sen järjestivät yhdessä Pattaya City, Fairtex Sports Club & Hotel ja Yolorun Malaysia lukuisten sponsorien ja järjestäjien, kuten ECpixels ja Yuth Fight Gear, kanssa.

Surat Thepchaito, matkailu- ja urheilutoimiston johtaja, liputti juoksijat lähtöpaikassa North Pattaya Roadilla Fairtex Sports Clubin edessä.

Tapahtuman järjestäjä Yolorun lahjoitti myös 50,000 XNUMX bahtia Pattayan tulevien urheiluhankkeiden tukemiseen.

varten paljon lisää kuvia ja yksityiskohtia tapahtumasta katso YoloRun Thailand Facebook-sivu täältä.

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.