Jomtien Beach kuhisee turisteja Pattaya Music Festivalin toisella viikolla 2024

KUVA: PRPATTAYA

Pattaya -

Pattayan musiikkifestivaali 2024 jatkoi toista viikonloppuaan perjantaina ja lauantaina 15.-16. maaliskuuta Jomtien Beachillä houkutellen valtavan joukon sekä thaimaalaisia ​​että kansainvälisiä turisteja.

Festivaalin toisella viikolla esiintyivät nimekkäitä pääesiintyjiä kuten Paradox, Big Ass, Cocktail, Youngohm ja Bodyslam, jotka pitivät festivaalikävijät liikkeessä energisillä esityksillään.

Musiikin lisäksi erilaiset myyjät tarjosivat ostettavaksi herkullisia ja ainutlaatuisia ruokia ja tavaroita. Tämä antoi vierailijoille mahdollisuuden nauttia täydellisestä rantakokemuksesta vatsa täynnä kuunnellen rytmiä. Valitettavasti eräänä päivänä tapahtui sähkökatkos, joka vaikutti moniin ruokamyyjiin, mutta ei vaikuttanut koko konserttiin.

Osallistujien turvallisuuden priorisoimiseksi Pattaya City lähetti paikalle suuren ryhmän poliiseja, mukaan lukien EOD (Explosive Ordnance Disposal) -asiantuntijoita, paikallishallinnon virkamiehiä ja Pattaya Cityn turvallisuushenkilöstöä estääkseen ei-toivotut tapahtumat.

Pattaya Music Festival 2024 ei ole vielä ohi! Merkitse kalenteriisi ensi perjantaina ja lauantaina Nakluassa Lan Pho -puistossa, sillä kolmas viikko lupaa jälleen sähköistävän artistijoukon ravistelemaan kaupunkia!

KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA
KUVA: PRPATTAYA

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.