Chopper törmäsi lava-autoon Banglamungissa, yksi henkilö loukkaantui vakavasti

Bang lamung

Pattaya Rescue Radio Center vastaanotti 3. maaliskuuta 00 kello 15 onnettomuusilmoituksen helikopterin perään päätyneestä avoauton moottoritien nro 2024 risteyksessä, Bang Lamungissa, Chonburissa, aiheuttaen yhden henkilön vakavia vammoja.

Pattayan hätäpalvelut lähetettiin onnettomuuspaikalle ja löysivät loukkaantuneen henkilön, joka on julkisesti tunnistettu Mr. Yutthana Empongiksi, kärsineen vakavasta palovammosta. Hätäpalvelut antoivat ensiapua ennen kuin uhri siirrettiin kiireellisesti Banglamungin sairaalaan välitöntä hoitoa varten.

Onnettomuuspaikalla löydettiin musta helikopteri palossa vakavassa tilassa. Paikalliset asukkaat saivat palon sammutettua ennen poliisin saapumista. Lähistöllä hopeanvärinen lava-auto oli törmännyt helikopterin takaosaan ja pyörä rikkoutui.


Poliisin raportin mukaan 21-vuotias lava-auton kuljettaja Jakkrit Phatrak ja 45-vuotias matkustaja Saeng Chao Lao kertoivat poliisille, että heidän ollessaan risteyksessä oli törmäysääni hänen kuorma-autonsa takaa.

He näkivät, että musta helikopteri sytytettiin tuleen, ja sitten he ajoivat kuorma-autolla läheiselle huoltoasemalle ja ottivat palosammuttimen palon sammuttamiseksi ennen kuin soittivat pelastusyksiköille, Jakkrit sanoi.

Aluksi poliisit keräsivät todisteita ja kuulustelivat todistajia onnettomuuspaikalla.

Kuitenkin Yutthana, musta chopperin ratsastaja, oli parhaillaan lääketieteellisessä hoidossa ja hänen alkoholipitoisuus testataan.
Poliisi ryhtyisi oikeustoimiin hänen rikoksensa mukaan, jos Yutthana olisi ollut päihtynyt onnettomuuden aikana.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.