Chonburi Immigration kaatoi laittomat ulkomaalaiset työntekijät Pattayan alueella

Pattaya -

Klo 12, 30. maaliskuuta 16, Chonburin maahanmuuttoviranomaiset aloittivat kenttätarkastuksen ja pidättivät Pattayan alueella monia laittomia ulkomaisia ​​työntekijöitä naapurimaista.

Video pidätyksistä on täällä ja englanninkielinen tarinamme.

Poliisin raportin mukaan Pattayan alueen paikalliset ilmoittivat Chonburin maahanmuuttoviranomaisille, että monet ulkomaalaiset työntekijät perustivat laittomasti kioskeja kilpaillakseen Thaimaan paikallisten kanssa.
Tarkastuksessa maahanmuuttoviranomaiset pyysivät asiakirjoja syytetyiltä ja selvisi, että he olivat naapurimaasta ja myivät ilman lupaa Rotia, hedelmämehua ja hedelmiä.
Lisäksi osa heistä toimi epäilyttävästi ja heiltä pyydettiin asiakirjoja. Maahanmuuttoviranomaiset saivat kuitenkin selville, että heillä ei ollut asiakirjoja, koska he olivat väitetysti ylittäneet Thaimaan rajan laittomasti luonnollista väylää pitkin.

Aluksi ryhmä ulkomaalaisia ​​työntekijöitä, jotka pystyttivät laittomasti kioskeja ilman lupaa ja ylittivät laittomasti Thaimaan rajan luonnollisia kanavia pitkin, saatettiin Pattayan kaupungin tiedusteluviranomaisille jatkokäsittelyä ja luovuttamista varten.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.