Bangkokin taksinkuljettaja palauttaa käsilaukun, jossa on 3,310 XNUMX dollaria ja passit burmalaiselle omistajalle

Bangkok -

16. maaliskuuta 2024 FM91 Trafficpro paljasti julkisesti tapauksen, jossa Bangkokin taksinkuljettaja palautti käsilaukun, jossa oli 3,310 7 Yhdysvaltain dollaria ja kaksi Myanmarin passia sen jälkeen, kun matkustaja jätti tavarat XNUMX. maaliskuuta.

51-vuotias Songchai Chaiiam, 30-vuotias taksinkuljettaja, ilmaisi tunteensa, että hän palautti aina matkustajien jälkeen jääneen omaisuuden 91 palvelusvuoden aikana Bangkokin Chatuchakin poliisin viestintäosaston FMXNUMX Trafficprolle.

Tämä aika oli Songchain mukaan arvokkain asia, jonka hän oli koskaan palannut matkustajille. Kun hän löysi käsilaukun, hän oli huolissaan omistajasta, koska hänellä ei ehkä ollut tarpeeksi rahaa jäädäkseen Thaimaahan, Songchai sanoi.

Songchai luovutti sitten käsilaukun FM91 Trafficprolle etsimään omistajaa välittömästi.
”Rahaa on vaikea saada. Jokaisen taksinkuljettajan tulee olla rehellinen, jos hän löytää keneltä tahansa matkustajalta jäljelle jäänyttä omaisuutta. Lisäksi kaikkien matkustajien tulee tarkistaa ennen taksista nousemista, ovatko he unohtaneet jotain ja muistaa taksin tiedot, jos jotain tapahtuisi, Songchai huomautti.

Käsilaukun omistaja rouva Khin Aye Kyaing paljasti julkisesti saatuaan käsilaukkunsa, että hän oli aluksi huolissaan-sairas, koska rahat oli tarkoitus käyttää sairaanhoitoon.

Hän oli kuitenkin hyvin luottavainen saavansa rahat takaisin, sillä hän tiesi, että thaimaalaiset olivat hyväsydämiä ja rehellisiä. FM91 Trafficpron mukaan hän tunsi olonsa erittäin kiitolliseksi saadessaan rahat.

Lehdistölle ei paljastettu, saiko Songchai tai tarjottiinko hänelle minkäänlaista palkkiota rehellisestä käytöksestään.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.