Yli 100 turistia pakeni paloa Luxury Condossa Pattayassa, ei vakavia vammoja

Pattaya, 16. maaliskuuta 2024 – Palo syttyi tänään puolivälissä iltapäivällä Pattaya Cityn sydämessä sijaitsevan Edgen arvostetun luksushuoneiston 11. kerroksen huoneessa. Onneksi muut kuin kaksi henkilöä, joilla oli lieviä savun hengittämiseen liittyviä ongelmia, eivät loukkaantuneet.

Ensinnäkin video tulipalosta ja videoversio tarinasta löytyy täältä.

Täsmälleen kello 1 Pattaya Public Disaster Prevention Department ja Mitigation Radio Center saivat kiireellisen raportin tulipalosta Edge Central Pattaya Condominiumissa, Nongpruessa, Chonburissa.

Useita palomiehiä ja pelastustyöntekijöitä Sawang Boriboon Dhamma Sathanista Pattayan kaupungista kiiruhtivat välittömästi paikalle, jossa liekit nuolivat seiniä, savua nousi ikkunoista ja vettä valui alas julkisivua. Monet ihmiset kuvasivat tilannetta ja ottivat kuvia ja jakoivat niitä sosiaalisessa mediassa. Yli sata asukasta ja turistia, joista osalla oli matkatavarat ja laukut, nähtiin pakenevan rakennuksesta ja kokoontuvan sen ulkopuolelle.

Viisi paloautoa suihkutti vesivirtoja taistellen liekkejä vastaan ​​lähes 20 minuuttia, kunnes ne lopulta laantuivat jättäen vain paksun savupilven.

Vitun keskellä kaksi henkilöä sai savun hengityksen oireita, ja he saivat välitöntä apua pelastustyöntekijöiltä. Viranomaiset eristivät nopeasti riskialueet ja varmistivat katsojien ja ohikulkijoiden turvallisuuden.

Asunnon taloudenhoitaja, jota ei tunnistettu nimellä The Pattaya News, paljasti, että tulipalo sai alkunsa 158. kerroksen huoneesta 11. Tämä huone oli tapahtumahetkellä tyhjillään. Hetkeä ennen tulipalon syttymistä huoneessa kaikui räjähdys ilmakompressorista ja syntyi paniikki, kun liekit valtasivat tilan.

Asukkaat kertoivat The Pattaya Newsille tuskallisia hetkiä: Palohälyttimet, kiihkeät askeleet kaikuvat käytävillä ja palavien materiaalien karmea haju. Kiitokset annettiin asunnon henkilökunnalle ja turvalle rauhallisesta avustamisesta evakuoinnissa ja käytäntöjen ja menettelyjen noudattamisesta.

Paloviranomaiset vahvistivat Thaimaan tiedotusvälineille, että palo sai alkunsa kyseisen huoneen ilmastointilaitteista. Helvetti kulutti huoneen nopeasti, ja se vaurioitui vakavasti, mutta ilman arvioituja vahinkokustannuksia tällä hetkellä.

Asukkaat ovat alkaneet palata huoneisiinsa lehdistön ajan, kun taas tutkijat jatkavat vahinkojen kartoittamista huoneen ympärillä, jossa tuli syttyi.

Poliisit ja asiaankuuluvat virastot auttoivat turisteja ja asukkaita evakuoinnissa, ja he kiittivät myös asunnon henkilökuntaa avusta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/