1,400 2024 juoksijaa osallistuu Yolorun XNUMX kansainväliseen kilpailuun Pattayassa

KUVA: Yolorun Thaimaa

Pattaya -

Yli 1,400 2024 juoksijaa odotetaan osallistuvan tulevaan "Yolorun 17 International" -tapahtumaan Pattayassa 2024. maaliskuuta XNUMX.

Pattaya Cityn, Fairtex Sports Club & Hotelin ja Yolorun Malaysian yhteistyössä järjestämän tapahtuman tavoitteena on edistää matkailua, edistää terveyttä ja kuntoa sekä vahvistaa Pattayan asemaa urheilu- ja urheilumatkailukohteena.

Tohtori Siwat Boonkerd, Pattayan kaupungin varapääsihteeri, johti 5. maaliskuuta kokousta Pattayan kaupungintalossa valmistautuakseen tapahtuman järjestämiseen. Asianomaiset organisaatiot osallistuivat kokoukseen koordinoimaan kilpailun eri näkökohtia.

Yolorun 2024 International on kansainvälinen tapahtuma, joka järjestetään neljässä maassa: Malesiassa, Hongkongissa, Singaporessa ja Thaimaassa. Kilpailun Pattaya-osuus ajetaan Pattaya Beachillä Pattaya Sai 2 Roadilla ja Pattaya-Naklua Roadilla.

Tapahtumassa on kolme kilpailuluokkaa: 10 kilometrin kilpailu alkaa klo 5, 45 kilometrin kilpailu alkaa klo 5 ja 6 kilometrin huvijuoksu lapsille klo 00.

Kaikkien kilpailujen lähtöpiste on Fairtex Sport Clubin edestä North Pattaya Roadilla.

Kilpailuun ilmoittautuminen on jo päättynyt ja osallistujia on yhteensä 1,400 85, joista XNUMX % tulee ulkomailta. Tämän kansainvälisen osallistumisen odotetaan lisäävän merkittävästi Pattayan paikallista taloutta, tohtori Siwatin mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.