Turisteja pyydettiin väitetysti haureutta Pattayan ostoskeskuksen portailla

Pattaya -

Naisen ja ulkomaalaisen kerrotaan vangiksi haureutta harjoittaneen tunnetun ostoskeskuksen portailla Pohjois-Pattayassa.

24 sekunnin video julkaistiin Facebookissa 13. maaliskuuta 2024, ja se sai paljon reaktioita ja kommentteja. Videolla pariskunnan väitetään harjoittavan seksiä portailla, jotka johtavat ostoskeskuksen liukuportaisiin yöaikaan.

Videon ilmestymisen jälkeen paikalliset uutistoimittajat vierailivat kyseisessä liukuportaassa. Paikalliset ja vartijat kuitenkin ilmoittivat heille, etteivät he olleet tietoisia videolla kuvatusta säädyttömästä tapauksesta. Tallennuksen tarkka päivämäärä ja kellonaika ovat myös epäselviä, ja videolla näkyvät joulukuuset näyttävät viittaavan siihen, että se saattaa olla päivätty.

TPN Media ei tarjoa linkkiä videoon, koska se voi loukata herkkiä katsojia ja saattaa myös rikkoa tiettyjä Thaimaan säädyttömyyslakeja jakaa ja levittää materiaalia.

Paikallisia viranomaisia ​​kehotetaan selvittämään leikkeen alkuperä. Videon sisältö on herättänyt hälytyksiä Pattayan asukkaiden keskuudessa, jotka pelkäävät, että tällainen käytös saastuttaa kaupungin maailmanluokan perheystävällisen matkailun maineen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.