PÄIVITYS: Kaksi Pattaya-teini-ikäistä pidätettiin julkisen omaisuuden tuhoamisesta Bali Hain laiturilla

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti kaksi teini-ikäistä torstaina 14. maaliskuuta julkisen omaisuuden ilkivallasta Bali Hain laiturilla.

Ensin edellinen tarinamme:

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches teki henkilökohtaisesti poliisille ilmoituksen pidättääkseen kaksi teini-ikäistä graffitien levittämisestä julkiseen omaisuuteen Bali Hain laiturilla.

Nyt päivitykseemme:

Epäillyt, 15-vuotias mies, joka tunnistettiin vain Mr. Mo:ksi ja toinen 16-vuotias herra Nueng, jäivät kiinni sähkökoteloiden, valaisinpylväiden ja julkisten penkkien maalaamisesta Bali Hain laiturilla. Pattayan pormestarin Poramase Ngampichesin mukaan ilkivalta aiheutti alueelle merkittäviä vahinkoja, minkä vuoksi hän teki itse poliisille ilmoituksen kahta epäiltyä vastaan.

Pattayan poliisi käynnisti välittömästi tutkinnan tarkasteltuaan alueelta CCTV-materiaalia, mikä sai heidät tunnistamaan syylliset.

Illalla 14. maaliskuuta Pol. Eversti Navin Thirawit, Pattayan poliisiaseman komentaja, ja joukko tutkijoita tekivät ratsian saadakseen kaksi vandaalia kiinni. Teini-ikäiset asuivat heidän asuinalueellaan Banglamungin alueella Chonburin maakunnassa ja otettiin kiinni.

Teini-ikäiset myönsivät kuulusteluissa syyllistyneensä ilkivaltaan. He väittivät olevansa motivoituneita kiinnostuksestaan ​​graffititaidetta kohtaan, mutta myönsivät myös toimintansa väärin. He ymmärsivät, että julkisen omaisuuden turmeleminen on laitonta, vaikka he kielsivätkin kaikki pahantahtoiset aikeet, koska heidän graffitinsa eivät sisältäneet vulgaaria sanoja. Nuoret väittivät myös heittäneensä spraymaalipurkit mereen.

Molemmat epäillyt saivat syytteet puhtaus- ja järjestyslain nojalla.

Lisäksi osana rangaistustaan ​​teini-ikäiset määrättiin siivoamaan graffitinsa Bali Hain laiturilla, ja he olivat aloittaneet projektin perjantai-iltapäivällä 15. maaliskuuta. Tässä on video!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.