Nainen löydettiin murhattuna Kalasinin padolta; Aviomies pidätetty

Kalasin-

Lampaon poliisit saivat 11 kello 00 murhailmoituksen naisruumiista, joka löydettiin sidottuna puuhun Lampaon padolta Mueangissa, Kalasinissa.

Lampaon rikostekninen poliisi, hätäpalvelut ja asiaankuuluvat virastot lähetettiin rikospaikalle. He löysivät naisen ruumiin, joka oli tunnistettu rouva Somphit Senakit, 53, ja joka oli pujotettuna köydellä kaulan ympärillä olevaan puuhun Lampaon padolla, vain 200 metrin päässä rannasta.

Alustavassa ruumiintarkastuksessa ruumiissa todettiin seitsemän viiltohaavaa kurkussa ja vartalossa, ja poliisin mukaan arvioitu kuolinaika on vähintään yksi tunti.

Rikospaikalta löydettiin verijälkiä, koska ruumis näytti olevan vedettynä veteen 20 metrin päässä sijaitsevasta kotasta. Poliisin mukaan uhri puukotettiin raa'asti kuoliaaksi ja raahattiin patoon köysi kaulassa ja sittemmin sidottu puuhun huonolla yrityksellä kätkeä ruumis.

Poliisi kuulusteli todistajia ja lähisukulaisia ​​ja sai selville, että murhasta pääepäilty oli Samran Singsuwan, 59-vuotias aviomies. uhrin.

Mr. Athit, 32-vuotias Somphitin poika, kertoi poliisille, että Somphit ja Samran, melko uusi aviomies, olivat olleet yhdessä kaksi vuotta Samranin vankilasta vapautumisen jälkeen. Viimeisten kahden vuoden aikana Samranin väitetään käyneen Somphitin fyysistä väkivaltaa toistuvasti. Samran uhkasi joskus tappaa Somphitin, Athit sanoi.

Tapahtumapäivänä Somphit oli tehnyt aamurutiininsa tavalliseen tapaan, mutta hän katosi myöhään aamun jälkeen, Athit sanoi. Sitten hän meni etsimään häntä ja löysi Somphitin moottoripyörän Lampaon padolta ja veritahroja Athitin mukaan. Hän seurasi verijälkiä ja löysi Somphitin ruumiin sidottuna puuhun padon luota, Athit sanoi.

Aluksi poliisi onnistui vangitsemaan Samranin rikosten tekoon käytetyllä veitsellä, ja hänen vaatteensa olivat veren peitossa. Epäillyn kerrotaan tunnustaneen tekonsa poliisille ennen kuin hänet saatettiin Lampaon poliisiasemalle jatkokäsittelyä varten.

Mitä tulee mahdollisiin motiiveihin, tätä ei kerrottu tiedotusvälineille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.