Mies kuoli tuliisessa auto-onnettomuudessa Pattayalla moottoritiellä

Pattaya -

Auto törmäsi kaiteeseen Bangkok-Map Ta Phut -moottoritiellä Pattayan lähellä ennen kuin syttyi tuleen. Kuljettaja paloi traagisesti kuoliaaksi, poliisi kertoi.

Tapaus sattui noin kello 5 perjantaina 40. maaliskuuta 15 lähellä kilometriä 2024+120 Nongpruen osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Sawang Boriboon Thammasathan Pattaya Rescue Unit ja Highway Rescue Unit reagoivat onnettomuuteen ilmoituksen saatuaan.

Paikalle saapuessaan viranomaiset löysivät liekkien peittäneen Honda HRV -sedanin. Palokunta sammutti palon lähes 20 minuutin kuluttua, mutta auto vaurioitui pahoin. Autosta löytyi pahoin palanut, tuntematon miehen ruumis.

Wasan Semaaming, pelastustyöntekijä, kertoi The Pattaya Newsille, että hän näki savua ja liekkejä autosta ajaessaan Sri Rachaa kohti. Hän pysäytti ajoneuvonsa avustaakseen kuljettajaa ja löysi uhrin tajuissaan ja yritti hälyttää autoaan saadakseen apua hylyn sisällä.

Herra Wasan yritti avata oven, mutta äkillinen räjähdys pakotti hänet takaisin, mikä pahensi tulipaloa. Kun uhria ei tavoitettu, hän soitti hätäkeskukseen.

Banglamungin poliisi tutkii onnettomuuden syytä CCTV-materiaalin avulla. Ruumis kuljetettiin poliisisairaalaan tunnistettavaksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.