Värikäs Holi-festivaali Thaimaassa lisää kävijöitä Intiasta

13. maaliskuuta 2024 Thaimaan matkailuviranomainen liittoutui Thaimaan Intian yhdistyksen kanssa verkostoitumistapahtumassa ja gaalaillallisessa korostamaan Thaimaan tulevaa Holi-festivaalia, joka on tarkoitus järjestää 22.-24. maaliskuuta 2024 Bangkokissa ja Pattayassa.

Minulla oli ilo osallistua tilaisuuteen yhdessä matkailu- ja urheiluministerin sihteeri Kitti Chaondeen, pääministerin neuvonantajan Surayut Thaweekulwatin ja matkailu- ja urheiluministerin neuvonantajan Supoj Wongjarasaween kanssa. . Kankanit Haewsanti, kulttuuriministerin neuvonantaja, Dharmendra Singh, ensimmäinen sihteeri (talous ja kauppa), Intian Bangkokin suurlähetystö, Yaowalak Pimphanit, Bangkokin kaupungin kuvernöörin kulttuuri- ja matkailutoimiston johtaja ja herra Worapot Phongphali, Pattayan kaupungin pormestarin neuvonantaja sekä monia muita arvostettuja vieraita ja median edustajia.

Illallista edelsi iltapäivällä B2B Business Matching -toiminta Thaimaassa sijaitsevien matkatoimistojen/DMC:iden ja Intian markkinoille palveluita tarjoavien thaimaalaisten matkailualan toimijoiden välillä, kuten hotelleja, lentoyhtiöitä, viihdettä jne. Siihen osallistui yli 120 matkailijaa. kaupan henkilökuntaa.

Holi-festivaali houkuttelee ainakin 10,000 XNUMX kävijää Intiasta juhlimaan tapahtumaa. Osa Thaimaan hallituksen "pehmeän voiman" politiikkaa on käyttää kulttuuria ja perintöä alustana merkityksellisten kokemusten luomiseen.

Muuten, Intia on Thaimaahan matkustavien kansainvälisten matkailijoiden viidenneksi suurin turistimarkkina maailmanlaajuisesti. 1.–12 Thaimaassa vieraili 2024 373,910 intialaista vierailijaa. Pääministeri Srettha Thavisinin hallituksen hyväksymän viisumivapauspolitiikan ansiosta tavoittelemme 2.5 miljoonaa intialaista vierailijaa vuonna 2024.

#Upea Thaimaa
#HoliFestivalInThailand

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.