Teini-ikäisen epäillään olevan poliisin marihuanahyökkäysten jälkeen vakavan moottoripyörä-onnettomuuden jälkeen Thaimaassa

Nan-

Maaliskuun 13. päivänä 2024 Nanin provinssin poliisi sai onnettomuusilmoituksen marihuanan päihtyneestä 17-vuotiaasta pojasta moottoripyörällä, joka törmäsi 15-vuotiaan tytön kanssa moottoripyörällä Fa Mai risteyksessä, Mueang Nan, Nan.

Nanin hätäpalvelut ja Nanin poliisit lähetettiin onnettomuuspaikalle, ja he antoivat ensiapua 15-vuotiaalle tytölle ennen kuin hänet siirrettiin Nanin sairaalaan.
Kuitenkin 17-vuotias poika, jonka nimeä ikänsä vuoksi salattiin, epäiltiin marihuanan päihtyneisyydestä, hän kieltäytyi saamasta lääketieteellistä hoitoa törmättyään 15-vuotiaan tyttöön.

Yhtäkkiä 17-vuotias poika riehui ja löi iskuja poliiseja, jotka auttoivat haavoittuneita ennen tukahduttamista.

Poliisi löysi 17-vuotiaan pojan etsinnässä kaksi kuivattua kannabispaalia, jotka oli pakattu vetoketjulliseen pussiin. Poliisi olettaa, että 17-vuotias poika oli marihuanan päihtynyt ja hänellä oli hallusinaatioita.

Poliisitutkinnassa todistaja Kitja Thongsuk kertoi poliisille nähneensä 17-vuotiaan pojan kaukaa kiihtyvän moottoripyörän kolinaa ennen kuin törmäsi 15-vuotiaan tytön moottoripyörään, joka tuli ulos autosta. Niin minä.

Nanin poliisi ilmoitti sitten tapauksesta 17-vuotiaan pojan huoltajalle ennen kuin saattoi hänet Nanin sairaalaan, koska hän oli erittäin humalassa marihuanasta.

Poliisin raportin mukaan 17-vuotiaalla pojalla oli pitkä kirjaa fyysisistä pahoinpitelyistä ystäväänsä, isoäitiään ja äitiään kohtaan. Poliisi ei kuitenkaan nostanut syytettä häntä vastaan, koska kyseessä oli kotimainen asia.

Tällä kertaa 17-vuotiaan pojan epäillään syyllistyneen fyysiseen väkivaltaan poliiseja kohtaan. Poliisin mukaan 17-vuotias poika tarvitsi kuitenkin lääkärinhoitoa ennen kuin hän joutui oikeuteen.

TPN-media huomauttaa, että poliisi väitti teinin toiminnan johtuneen kannabiksesta, ei TPN-median tai lääkärin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.