Thailand Privilege Card Vahvistaa Euroopan markkinoita ITB Berlinissä

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thailand Privilege Card vahvistaa Euroopan markkinoita ITB Berlinissä 2024,
vahvistaa hallitsevaa asemaa pitkäaikaisissa viisumietuissa Thaimaassa

Bangkok, 13. maaliskuuta 2024 - Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Ubolratana Rajakanya osallistui Internationale Tourismus Börse -tapahtumaan 2024 (ITB Berliini 2024), maailman johtava matkailualan messutapahtuma. Tämän tapahtuman aikana Thailand Privilege Cardin toimitusjohtaja Manatase Annawat toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi Thailand Privilege Card -osastolle. Yrityksellä oli etuoikeus isännöidä pääministeri Srettha Thavisin sekä Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kuvernööri Thapanee Kiatphaibool, joka myös vieraili osastolla. ITB Berliini 2024 pidettiin Messe Berlin -messualueella Berliinissä, Saksassa 5th -7th Maaliskuu 2024.  Sudawan Wangsuphakijkosol, matkailu- ja urheiluministeri avasi Thaimaan näyttelyosaston ITB Berlin 2024 -tapahtumassa 5th Maaliskuu 2024.

Manatase Annawat, Thailand Privilege Cardin toimitusjohtaja, huomautti,
"ITB Berlin 2024 toimii tärkeänä alustana matkailualan toimijoille, ja se kokoaa yhteen johtavia henkilöitä eri puolilta maailmaa. Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) valvonnassa pitkäaikaisten viisumioikeuksien tarjoajana Thailand Privilege Card osallistui tähän tapahtumaan lisätäkseen tietoisuutta jäsenyyden eduista ulkomaalaisille, jotka haluavat muuttaa Thaimaassa tai oleskella siellä pitkään. . Etsimme myös aktiivisesti GSSA:ta (General Sales and Services Agent) laajentaaksemme lupaaville kohdemarkkinoille, erityisesti Euroopassa, jossa jäsenet Iso-Britanniasta, Saksasta ja Ranskasta ovat kolme suurinta asiakaskuntaamme, joita oli 15.% jäsenistämme."

Osallistuminen ITB Berliniin 2024 Berliinissä, Saksassa, tarjoaa Thailand Privilege Cardille merkittävän mahdollisuuden vahvistaa johtavaa asemaansa pitkäaikaisissa viisumietuissa ja herättää luottamusta houkuttelemalla potentiaalisia kansainvälisiä asiakkaita, joilla on potentiaalia piristää Thaimaan taloutta kokonaisuudessaan. Tämä saavutetaan esittämällä neljän tyyppistä jäsenkorttia: KULTA, jonka jäsenyyden kesto on 5 vuotta; PLATINUM, jonka jäsenyyden kesto on 10 vuotta; TIMANTTI, jonka jäsenyyden kesto on 15 vuotta; ja VARAUS, joka tarjoaa jäsenyyden keston 20 vuotta tai enemmän pitkäaikaiseen oleskeluun Thaimaassa, jatkettava joka kerta 5 vuotta; samalla kun ne tarjoavat ylivoimaisia ​​etuja ja palveluita koko maassa oleskelunsa ajan alkaen 900,000 XNUMX THB:stä.

Kiinnostuneet voivat löytää yksityiskohtaista tietoa Thailand Privilege Cardista viralliselta verkkosivustolta www.thailandprivilege.co.th. Mahdolliset kumppanit, jotka ovat kiinnostuneita yhteistyöstä yrityksen kanssa, voivat ottaa yhteyttä myyjäsuhdeosastoon +662 353 4145 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen vendor_relations@thailandprivilege.co.th. Ne, jotka ovat kiinnostuneita ryhtymään myyntiedustajiksi laajentamaan liiketoimintaansa maailmanlaajuisesti, voivat ottaa yhteyttä myyntiedustajien hallintaosastoon.
kohdassa +662 353 4120 tai sähköpostilla salesgroup@thailandprivilege.co.th.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.