Don Pepe: Missä espanjalaiset maut kohtaavat hienon ruokailun

Pattaya, Thaimaa -

Pattayan sydämessä kulinaarinen helmi odottaa vaativia ruokaharrastajia. Herra Pepe on kiehtonut makunystyröitä 1 lähtien, jopa Covid-pandemian asettamien haasteiden keskellä.

Maku Espanjasta Pattayassa

Herra Pepe erottuu espanjalaisen gastronomian majakkana ja tuo kaikki tuotteensa suoraan Iberian niemimaalta. Don Pepen jokainen ainesosa kertoo Espanjan rikkaasta kulinaarisesta perinnöstä auringon suutelemista viinitarhoista Madridin vilkkaille markkinoille.

Virtuaalinen kulinaarinen magia

Mitä asettaa Herra Pepe erillään? Vastaus löytyy virtuaalikeittiöstä, jossa espanjalainen kokkimme El Willy orkestroi kulinaarisia sinfoniaa Bangkokissa sijaitsevasta ravintolastaan. El Willy, espanjalaisen keittiön Aasiaan tuonut edelläkävijä, tarjoaa nyt kulinaarisen imperiumin, jonka ravintolat sijaitsevat Hongkongissa, Shanghaissa, Pekingissä, Saigonissa, Manilassa ja viimeksi Bangkokissa.

Intohimo kohtaa terapian

Omistajalle Anthony Abbeloos, Herra Pepe on enemmän kuin ravintola – se on hänen intohimonsa ja toimintaterapiansa. 53-vuotiaana Anthony rakastaa gastronomiaa ja viiniä Herra Pepe. Täällä hän voi päästää luovuutensa valloilleen valmistamalla ruokia, jotka juhlivat espanjalaisen keittiön monimuotoisuutta.

Paella ja Tapas Galore

Espanjalainen keittiö on kuvakudos makuja, ja Herra Pepe kutoo sen mestarillisesti. Erikoisuutemme? Paellat – sahramilla täytetyt riisiruoat täynnä mereneläviä, kanaa ja vihanneksia. Äläkä unohda ihastuttavia tapaksia, niitä pieniä lautasia, jotka kutsuvat sinut tutkimaan loputtomia yhdistelmiä.

Laatu hallitsee

Don Pepen sitoutuminen laatuun on horjumatonta. Vaikka Pattayan pihviravintolat kilpailevat kiivaasti enimmäkseen australialaisten pihvien kanssa, valitsemme toisenlaisen reitin. Ruokalistallamme on yksinomaan espanjalaisia ​​pihvejä, rohkea valinta, joka erottaa meidät muista. Mutta siinä ei vielä kaikki.

Iberian salaisuus

Astua sisään Herra Pepe, ja löydät salaisuuden mehevän sianlihamme takana. Hankimme kaiken Iberian sikasta: Pata Negrasta, Chorizosta, Salchichonista ja halutusta Secretosta – leikkausta, jota ylistetään maailman hienoimpana. Nämä Iberico-siat syövät tammenterhoja (8 kg päivässä), minkä tuloksena on liha, jolla on vertaansa vailla oleva rakenne ja maku.

Kohota lasisi

At Herra Pepe, olemme yhtä espanjalaisia ​​kuin Barcelonan aurinkoiset kadut. Siemaile kotitekoista Sangriaa, maistele espanjalaisia ​​ginejä ja tutustu 42 espanjalaisen viinin kuratoituun valikoimaan, joista jokaisen Vivino-pistemäärä on yli 4.0.

Missä kauneus kohtaa maun

Herra Pepe ei ole vain ruokaa; se on kokemus. Kauniit ihmiset koristavat pöytiämme, ja huhujen mukaan gogo-baarit lähettävät upeat tanssijansa Don Pepeen luoden improvisoidun paraatin tai kiehtovan muotinäytöksen.

Vieraile Don Pepessä tänään

Olitpa kokenut ruokailija tai utelias tutkimusmatkailija, Herra Pepe kutsuu. Tule hakemaan ruokaa, jäämään tunnelmaan ja lähtemään pala Espanjaa sydämessäsi.

Lisätietoja Don Pepestä ja ajo-ohjeet löydät heidän Facebookistaan ​​täältä.

Tuore asiakasarvio:

Kun astuin Don Pepeen, minua tervehti erittäin miellyttävä ja kohtelias omistaja ja henkilökunta. Anthony oli iloinen voidessaan jakaa kanssani kaikki suuret asiat, joita hän on saanut aikaan. Kauniilla sisustuksella oli todellinen espanjalainen tunnelma. Tarjottu ruoka oli täysin virheetöntä. Jos etsit huippuluokan ruokailuelämyksiä Pattayasta, tämä on yksi niistä paikoista!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/