Thaimaan yksityissektorin edut, koska kiinalaiset, taiwanilaiset, venäläiset ja burman kansalaiset edistävät kukoistavia kiinteistömarkkinoita Thaimaassa

Kansallinen-

11. maaliskuuta 2024 Angel Real Estate Consultancy Co. Ltd.:n hallituksen puheenjohtaja Simon Lee paljasti julkisesti Kiinan, Taiwanin, Venäjän ja Burman kansalaisten tekemien kiinteistösijoitusten lisääntymistä Thaimaassa. .

Ulkomaisten sijoittajien kerrotaan sijoittaneen omakotitaloon ja vuokraukseen keskimääräisellä 5 prosentin tuotolla. Simonin mukaan Kiinan ja Taiwanin kansalaiset sijoittivat eniten kiinteistöihin, erityisesti kehittyneillä alueilla, kuten Bangkokissa, Phuketissa ja Chiang Maissa, 5 miljoonasta 100 miljoonaan bahtiin yhdessä yksikössä kymmeneen asuntoon.

Lisäksi Venäjän kansalaisilla oli taipumus sijoittaa Phuketin asuntoihin kahdesta viiteen miljoonaan bahtiin asuntoa kohden ja huviloihin 20 miljoonasta bahtista pitkällä 30+30 vuoden vuokra-oikeudella, Simon sanoi.

Samaan aikaan Burman kansalaiset sijoittivat kiinteistöihin Phuketissa ja Chiang Maissa 20 miljoonasta bahtista ja Bangkokin, Chiang Main ja Phuketin osakehuoneistoista kahdesta viiteen miljoonaan bahtiin. Simonin mukaan suurin osa burmalaisista sijoittajista oli varakkaita, ja heidän kerrottiin pyrkivän poliittista turvapaikkaa ja asevelvollisuuden kiertämistä varten.

Ulkomaiset sijoittajat pitivät Thaimaata turvallisena sijoitusalueena ja päättivät ostaa kiinteistöjä julkisen liikenteen ja oppilaitosten läheltä. Venäläisiltä ja eurooppalaisilta sijoittajilta menisi aikaa katsoa thaimaalaista kiinteistöä, kun taas kiinalaiset sijoittajat kasvoivat tasaisesti, Simon sanoi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.