Thaimaan viranomaiset takavarikoivat sähkösavukkeiden myyntiautomaatin Nakhon Pathomin torilla, ja alaikäisille myyminen katkesi

Nakhon Pathom-

12. maaliskuuta 2024 Thaimaan kuluttajansuojapoliisiosasto (CPPD) tarkasti torin Kamphaeng Saenissa Nakhon Pathomissa saatuaan paikallisilta ilmoituksen, että monet alaikäiset ostivat sähkösavukkeita myyntiautomaatista.

CPPD:n mukaan Kamphaeng Saenin alueen paikalliset ilmoittivat, että paikallisella torilla oli sähkösavukkeiden myyntiautomaatti. CPPD teki kenttätarkastuksen raportoidulla alueella.

Tutkinnassa CPPD sai selville, että monet opiskelijat ja alaikäiset ostivat automaatista vapaasti e-savukkeita ja e-nesteitä paikallisten raportin mukaisesti. Sähkösavukkeiden myyntiautomaatin omistajaa ei kuitenkaan tunnistettu. Koneesta ei löytynyt omistajan yhteystietoja tai lisenssitietoja.

CPPD takavarikoi automaatista 378 kappaletta sähkösavukkeita ja e-nesteitä, joiden arvo on arviolta 580,000 XNUMX bahtia arvoesineitä. Kamphaeng Saenin poliisit takavarikoivat kiistanalaisen omaisuuden todisteena ja lupasivat jatkaa tutkintaa saadakseen osalliset henkilöt vastuuseen rikoksistaan.

TPN huomautti, että sähkösavukkeiden tai e-savukkeiden täyttönesteiden myynti on laitonta Thaimaassa. Kansalliset uutiset.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.